Cum arată meniul lui Carmen Brumă după sărbătorile de iarnă: „Am câteva sfaturi concrete care să vă ajute”

Carmen Brumă. Foto: Facebook / pagina personală
Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele mai bune sfaturi pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus acumulate de sărbători. 

Carmen Brumă este deja pentru sfaturile ei în materie de nutriție și sport. Vedeta a dezvăluit care sunt cele mai bune sfaturi pentru cei care vor să slăbească după Crăciun și Revelion. Mesele au fost pline în luna decembrie, iar majoritatea oamenilor nu s-au putut abține de la a mânca preparatele tradiționale românești. 

Pentru a reveni la formele de dinainte de sărbători, Carmen Brumă vine cu câteva sfaturi utile. 

„Am câteva sfaturi concrete care să vă ajute să vă reveniți după sărbători: alimentație și sport. Cu precizarea că alimentația este de bază, iar mișcarea este facultativă. Asta nu înseamnă că nu este importantă. Este foarte importantă în procesul de menținere și pentru o stare foarte bună de sănătate. 

Nu trebuie să eliminăm carbohidrații din meniu, ei sunt «benzina» organismului. Important este ce carbohidrați alegi. Cei lenți sunt ca o „injecție” de energie, durează puțin și trebuie să îi arzi rapid prin mișcare, pentru că altfel se depun. Pe de altă parte, carbohidratii lenți, pe care îi găsim în pâine, ovăz, mălai sau cușcuș, sunt ca o „perfuzie” de energie, care durează mai mult timp. Și ăsta este scopul nostru când vrem să slăbim, să menținem senzația de saturație mai mult ca să nu mâncăm din oră în oră”, a spus Carmen Brumă, marți, la „Acces Direct”.

Citește continuarea pe Spectacola și află care este meniul ideal pentru cei care vor să scape de cîteva kilograme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel