COVID-19: evoluția pandemiei în țară, în ultimele 24 de ore. Trei județe în scenariul VERDE

Pandemie
Evoluția pandemiei de COVID-19  arată că toate județele au înregistrat o scădere a numărului de infectări. De asemenea, ave deja județe în scenariul verde.

Conform INS, evoluția pandemiei din ultimele 24 de ore este în scădere, în fiecare județ. Există, deja, trei județe care se află în scenariul verde, este vorba despre Botoșani, Suceava și Vaslui, unde incidența este de 1,76, 1,52 și respectiv 1,97 de cazuri la 1.000 de locuitori.

De asemenea, în scenariul galben avem 15 județe, cu incidență cuprinsă între 2,98 și 2,11 cazuri la mia de locuitori.

Dintre celelalte 24 de județe, inclusiv București, niciunul nu a înregistrat creștere a numărului de cazuri în ultimele 24 de ore. Cea mai mare incidență a infectărilor este în județul Arad, cu 6,32; Bihor cu 6,3 și Cluj, cu 5,98.

În București, rata infectărilor este de 4,76 cazuri la mia de locuitori.

Dacă ne referim la localități, localitatea cu cea mai mare incidență a cazurilor de infectare cu noul coronavirus este municipiul Marghita din județul Bihor, cu 10,47 cazuri la mia de locuitori. Urmează orașul Ștei, cu 9,5 cazuri, tot din județul Bihor și orașul Curtici, cu 8,78 din Arad.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel