COVID-19 - BILANȚ PROVIZORIU: 2.736 de noi cazuri și 239 de decese, în ultimele 24 de ore
23 noi 2021, 11:00

Coronavirus   Foto: Pixabay
Bilanțul provizoriu al ultimelor 24 de ore arată că tendința infectărilor este în descreștere.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 23 noiembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 2.736 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 273 decese dintre care 34 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Ieri, doar 11 județe mai erau în scenariul roșu (inclusiv municipiul București), iar 14 erau în scenariul galben, restul de 17 fiind în scenariul verde, ca urmare a scăderii numărului de cazuri noi de infectări.

Cele 11 județe care încă mai aveau, ieri, număr relativ mare de infectări (scenariul roșu) erau Alba, Arad, Bihor, Brașov, Cluj, Hunedoara, Ilfov, Mureș, Sibiu, Timiș și municipiul București.

Cele aflate în scenariul verde sunt  Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Călărași, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Satu Mare, Suceava, Vaslui și Vrancea. 

De altfel, ieri niciun județ nu înregistrase creșteri ale numărului de infectări, potrivit datelor INS.

Cu toate acestea, numărul deceselor raportat la numărul infectărilor este, în continuare, mare, comparativ cu raportul dintre infectări și decese înregistrat în țările europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Alexandru Arșinel a MURIT

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?