COVID-19: Bărbatul infectat de la căminul de vârstnici din Mediaș, internat la SJU Sibiu

Tratament spital
Bărbatul infectat cu COVID-19 de la căminul de vârstnici din municipiul Mediaş a fost internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Bărbatul infectat cu COVID-19 din căminul de vârstnici din municipiul Mediaş a fost internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, singurul care tratează pacienţi adulţi confirmaţi pozitiv în urma testării SARS CoV-2, a precizat marţi, purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ştefan, citează agerpres.ro.

„În ceea ce priveşte situaţia de la un Centru de Îngrijire a Persoanelor Vârstnice, o persoană a fost internată şi confirmată pozitiv în urma testării SARS CoV-2 în data de 03.05.2020. În acest caz a fost demarată o anchetă epidemiologică, iar Direcţia de Sănătate Publică a dispus testarea întregului personal angajat dar şi a tuturor rezidenţilor centrului de îngrijire a persoanelor vârstnice, un număr de 36 de persoane”, a explicat purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ştefan.

Primarul municipiului Mediaş, Gheorghe Roman, a confirmat primul caz de COVID-19 la un cămin de vârstnici din judeţ, în acest municipiu. Primarul Gheorghe Roman spune că aşteaptă finalizarea anchetei Direcţiei de Sănătate Publică, pentru a cunoaşte ce măsuri trebuie luate. Căminul este administrat de o asociaţie condusă de un preot. Primăria Mediaş plăteşte facturile de utilităţi la acest cămin, potrivit primarului Gheorghe Roman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel