Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Copil de doi ani, în spital după ce a mâncat îngrășământ pentru căpșuni
12 iul, 22:14
Un copil de doar doi ani a ajuns la spital cu intoxicație, după ce a mâncat îngrășământ pentru căpșuni. El se află internat pentru tratament de specialitate.
Copilul este internat pentru tratament

Un copil de doar doi ani a ajuns la spital, după ce a mâncat îngrășământ pentru căpșuni. Băiețelul, lăsat nesupravegheat, a ajuns la magazia în care se afla substanța și a reușit să înghită o cantitate destul de mare de îngrășământ, potrivit publicației obiectivdesuceava.ro. Copilașul din comuna Dornești, județul Suceava, a ajuns la Spitalul Municipal Rădăuți.

Potrivit aceleiași surse, mama era ocupată cu treburile gospodărești, în timp ce copilul a fost lăsat singur și a reușit să ajungă la magazia unde se găsea substanța.

Cel mai probabil, copilul s-a jucat și a dat întâmplător de granulele pe care le-a înghițit. El a venit apoi cu flaconul în mână la mama lui, plângând, astfel că femeia a înțeles imediat ce s-a întâmplat și l-a dus la spital pe cel mic.

Copilul se află acum internat la spital pentru tratament de specialitate. Polițiștii au deshis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

 


Ştiri Recomandate

Dr Stefan Voiculescu despre riscul cancerului de sân, când și de ce apare
Trei cazuri de scarlatină, la o școală din Drăgășani
Antigripal: 29.235 de suceveni s-au vaccinat până la 1 decembrie
Blocul Operator Central al SUUB va fi redeschis. 11 săli de operație moderne
Ministerul Sănătății, ultimele informații despre REZIDENȚIAT 2019
Rujeola, 140.000 de decese în 2018. OMS: Moartea unui copil de o astfel de boală e revoltător
Prognostic hepatita C, simptome și tratament
Comentarii