Congres de Medicină Dentară la Cluj cu specialiști de renume din țară și străinătate

Cabinet
Specialiști și cercetători de renume din țară și străinătate vor participa la Congresul de Medicină Dentară Transilvania, desfășurat la Cluj între 10 și 12 octombrie.

Medicină dentară, Cluj. A zecea ediție a Congresului de Medicină Dentară Transilvania se va desfășura la Cluj între 10 și 12 octombrie.

"Specialiști și cercetători de renume mondial vor fi prezenți la Cluj pentru a ne împărtăși din experiența lor. Restaurările protetice, estetica, chirurgia și ortodonția sunt domenii în care sunt prelegeri valoroase în program. Implantologia, parodontologia, sănătatea orală a copiilor și managementul cabinetului dentar aduc conferințe și comunicări cu valoare practică deosebită. Excelența în stomatologie nu poate fi implementată prin măsuri arbitrare de către autorități care își asumă acest rol; ea trebuie implementată și asumată de medicii stomatologi prin eforturi proprii", precizează organizatorii, într-un comunicat.

Medicină dentară, Cluj. Tema evenimentului

Ediția din acest an va găzdui sunt pregătite work-shopuri atractive, dezbateri pe teme manageriale și legislative. Tema acestora este una care exprimă rezultatul dezvoltării medicinei dentare până la excelență

"Fiecare medic stomatolog are ceva de împărtășit, fiecare dintre noi mai putem afla câte ceva nou și util. Chiar și unele nedorite eșecuri, pot fi teme de discuții și analiză. Împărtășirea experiențelor proprii este forma superlativă de exprimare a colegialității", susțin organizatorii.

La aniversarea a 10 ani de la prima ediție a congresului se împlinesc 100 de ani de la înființarea primului învățământ medical stomatologic universitar în limba română în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel