Școala online în vreme de pandemie. Dr Rafila: Nu trebuie să înlocuiască desfășurarea cursurilor

EXCLUSIV
Prof dr Alexandru Rafila a declarat la Interviurile DC News și DC Medical că școala online constituie doar o soluție temporară.

Invitat la Interviurile DC News și DC Medical, profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, subliniază că ”reînceperea școlii este o activitate foarte importantă” și școala online reprezintă o soluție complementară și temporară, nu una permanentă din cauza infecției COVID-19.

”Școala online trebuie să reprezinte un element de complementaritate, nu care să înlocuiască desfășurarea în condiții normale a școlii. Temporar, pentru anumite intervale de timp, generate de apariția unor cazuri într-o școală sau de o situație epidemiologică particulară într-o localitate, da. Dar nu trebuie plecat de la premisa că școala trebuie de acum încolo să se desfășoare în mediul virtual pentru că interacțiunea copiilor între ei, cu cadrele didactice este extrem de importantă în definirea personalităților”, consideră profesorul Rafila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală
alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel