Cîmpeanu, ANUNȚUL ZILEI: Campania „Vaccinare și testare pentru învățare” debutează miercuri în toată țara

Sorin Cîmpeanu. FOTO gov.ro
Ministrul Sorin Cîmpeanu a anunțat că Ministerul Educației va demara, de miercuri, o campanie de informare intitulată „Vaccinare și testare pentru învățare”.

„Vreau să vă anunț în premieră că Ministerul Educației a demarat o campanie care se numește „Vaccinare și testare pentru învățare”, o campanie care are parteneri sindicatele din educație, Consiliul Național al Elevilor și Federația Asociațiilor de Părinți, în cadrul căreia cei cinci secretari de stat din Ministerul Educației vor fi prezenți în fiecare județ, un nucleu mic cu prezență fizică format din conducerea inspectoratelor, autorități locale, inspectoratul urmând a asigura participarea online a tuturor conducerilor școlilor și grădinițelor din acest județ”, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la Digi 24.

El a precizat că programul se derulează cu sprijinul Ministerului Sănătății.

„În acest program vom fi asistați de către personal cu competențe medicale pentru a explica necesitatea și importanța testării în școli, pentru a explica importanța și necesitatea vaccinării și de asemenea vor fi discutate și alte probleme specifice, precum modul de organizare a învățământului remedial, acele ore de recuperare, plus alte probleme specifice fiecărui județ în parte. (...) Medicii vor intra online și vor fi asigurați de universitățile de medicină și farmacie. (...) De asemenea, avem și concursul Ministerului Sănătății, dacă se simte nevoia unor indicații suplimentare”, a mai spus Sorin Cîmpeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel