Celine Dion și-a reprogramat concertele din primăvară: speram că voi fi bine până acum
17 ian, 14:17

Celine dion
Artista Celine Dion a anunțat pe rețelele sociale că în următoarele două luni, când avea programate spectacole, se va concentra pe indicațiile medicilor pentru a se însănătoși. Cântăreața și-a amânat concertele programate.

Celine Dion a anunțat că își reprogramează concertele pe care urma să le susțină în următoarele două luni din cauza problemelor de sănătate.

”Chiar speram că voi fi bine până acum, dar presupun că trebuie doar să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii. Există o mulțime de organizare și pregătire pentru spectacolele noastre, așa că trebuie să luăm decizii astăzi care vor afecta planurile în două luni. Voi fi atât de bucuros să revin la sănătate deplină, precum și că toți am depășit această pandemie și abia aștept să mă întorc pe scenă. Între timp, am fost foarte emoționată de toate cuvintele de încurajare pe care toată lumea mi le-a trimis pe rețelele de socializare. Vă simt simt dragostea și sprijinul și înseamnă enorm pentru mine”, scrie artista perețelele sociale.

Celebra cântăreață Celine Dion a fost nevoită și în toamnă să-și anuleze toate concertele din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. "Céline se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se confruntă o împiedică să participe la repetițiile pentru noul show", a anunțat echipa lui Celine Dion.

O rudă a vedetei a declarat pentru revista ”Here” că artista Celine Dion ”nu poate merge” și ”suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult. O boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât era prevăzut.

Specialiștii susțin că Celine Dion suferă de degenerescență musculară, o afecțiune rară ereditară, caracterizată prin deteriorarea progresivă a mușchilor corpului. E paralizată de crize de durere și tetanie (n.r sindrom caracterizat prin contracția mușchilor și înțepenirea membrelor), slăbește văzând cu ochii.

Această afecțiune se dobândește genetic și poate apărea în orice moment al vieții, în copilărie sau mult mai târziu. Boala se caracterizează prin dificultatea progresivă și apoi absența totală a mișcărilor spontane ale mușchilor picioarelor și brațelor, ceea ce duce inevitabil la incapacitatea de deplasare. Există peste 150 de tipuri de boli musculare degenerative care au funcții diferite; totuși, aproape toate încep cu aceleași simptome ușoare, care, dacă nu sunt detectate, se agravează în timp, scrie sympa-com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Ce se întâmplă dacă mânânci cireșe cu viermi

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?