Ce a făcut Vladimir Putin după ce s-a vaccinat. Efecte secundare

Președintele Rusiei, Vladimir Putin. Foto: kremlin.ru
Vladimir Putin, președintele Rusiei, a declarat că nu s-a confruntat cu efecte secundare după ce s-a vaccinat împotriva COVID.

Șeful statului rus, Vladimir Putin a declarat nu a resimțit niciun efect secundar după vaccinarea împotriva COVID.

”Primele cinci ore nu am avut chiar nimic, apoi atunci mi-am ridicat mâna stângă am simțit un disconfort, nu am simțit durere. Acum dacă apăs acest loc, încă mai simt puțin. Dar toate acestea sunt efecte secundare nesemnificativ. Pentru orice eventualitate, am pus un termometru pe noptieră când m-am culcat. Dimineața m-am trezit după vaccinare, mi s-a părut că se am febră, dar atunci când mi-am pus termometrul, acesta a arătat o temperatură normală ", a spus Vladimir Putin.

Acesta a mai precizat că după vaccinare nu a făcut sport timp de 3 zile. 
"Nu am jucat hochei, nu am mers la sală, nu am înotat. Dar a doua zi, când am măsurat temperatura  și am văzut că este normală, nu mi-anulat plăcerea de a face băi de contrast. Aproape că o fac în fiecare zi. Atunci când nu am astfel de băi în apropiere, fac acasă un duș rece, apoi unul cald. Apropo, vă recomand și vouă, ajută la formarea imunității”, a afirmat Putin, într-un interviu, citate de DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel