Casă Județeană de Sănătate, activitate supendată până luni. Focar de COVID-19 cu 17 infectați
11 noi 2020 / 19:24

Cas Județeană de Sănătate Bistrița - Năsăud. Foto: TimpOnline.ro
Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud își suspendă activitatea, ca urmare a focarului de COVID-19 depistat în rândul angajaților. 17 oameni sunt infectați

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Bistrița-Năsăud a decis să își suspende activitatea începând de joi, de la ora 14,00, până luni, 16 noiembrie, ca urmare a depistării unui focar de COVID-19 în rândul angajaților, conform unui comunicat postat pe site-ul instituției.

Până la această dată, 17 angajați au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus, iar alți opt au primit rezultate incerte și vor fi retestați.

„Având în vedere situația gravă de la nivelul Casei de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud privind depistarea pozitivă a unui număr de 17 salariați cu coronavirus - SARS-CoV-2, precum și a unui număr de 8 salariați depistați incerți, care se vor retesta în data de 12.11.2020, se impune necesitatea realizării unui proces de dezinfecție a instituției prin nebulizare, întrucât există un mare risc de a se infecta și restul personalului și de a nu se mai putea desfășura activitatea în CAS BN”, se menționează în comunicat.

Dezinfectarea sediului CJAS va începe joi, la ora 14,00, iar activitatea va fi suspendată, urmând ca salariații să revină la muncă luni dimineața.

G Ad:

Ştiri Recomandate

Când să-ți dea de gândit o durere puternică de cap
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri