Carmen Rădulescu, moment dureros. O asistentă a prins-o. Mă bătea pe coloană, să mor mai repede

Carmen Rădulescu - Foto: Vorbeste Lumea
Carmen Rădulescu a făcut dezvăluiri despre cele mai grele momente din viața ei.

Carmen Rădulescu este una dintre artistele îndrăgite din România, iar pe 29 ianuarie a împlinit 59 de ani. Carmen Rădulescu a făcut dezvăluiri despre cele mai grele momente din viața ei, episoade dramatice pe care spune că nu le dorește nimănui.

Artista a dezvăluit că a avut o copilărie frumosă, fără lipsturi, însă nu a știut că fost adoptată când avea doar 9 luni.

Adrian Daminescu, diagnostic teribil: Am cancer! Să nu credeți în boală, în nenorociri. Boala te învinge dacă crezi în ea

Cazul BRomania. Diferența între a fi sub influența substanțelor interzise și a le avea prezente în sânge. Curcă, 3 situații de ȘTIUT: E important să faci și analize de sânge, și de urină

Varicela hemoragică: cauze, simptome, tratament. Dorobăț: Este o formă gravă. Capacitate scăzută de apărare a organismului

"Eu am fost lăsată la un cămin de copii până au venit părinții mei adoptivi și m-au luat, aveam 9 luni. Am avut una din cele mai fericite și mai împlinite copilării. Nu mi-au spus din start că sunt adoptată, am aflat pe la 8 ani. Asta prima dată. Eram singură acasă, a sunat telefonul, am răspuns și o voce de femeie mi-a zis eu sunt mama ta. Care mama? Știam că a mea e la serviciu.

Am închis telefonul și, când a venit mama, i-am povestit. S-a albit la față și mi-a zis că, data viitoare când mai sună, să-i transmit să ne lase în pace ca să nu chemăm Miliția", a declarat Carmen Rădulescu, pentru Fanatik.ro.

Carmen Rădulescu și-a aflat povestea completă cu adopția ei pe când avea 14 ani.

"A mai sunat când aveam 11 ani, și apoi după. Eu nu pot s-o numesc mamă, doar femeie.  Pe la 14 ani îi tot auzeam pe vecini vorbind, șoptind. Așa că m-am dus la mama și am întrebat-o direct dacă sunt adoptată. M-a luat în bucătărie și mi-a povestit tot, cum am fost bătută, abandonată, că nu am fost dorită.

O asistentă a prins-o pe femeia care m-a născut că mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor mai repede.

I-a zis decât să o chinui mai bine o dai la o casă de copii.

Adevărul despre cânepa din mâncare. Ce se întâmplă dacă mănânci turte moldovenești cu cânepă sau ciocolată cu cannabis. Sigur n-ai știut ASTA până acum

Adevărul despre măștile de protecție. Ce s-a aflat după 3 ani de pandemie. Cum ne-au afectat sănătatea

Am aflat că aș avea și două surori, dar nu mă mai interesează acest subiect", a mai spus Carmen Rădulescu.

Căsnicia ei, o altă dramă. Cum a fost despărțită de copilul ei

 

În 1988, Carmen Rădulescu s-a căsătorit cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea, iar un an mai târziu l-a adus pe lume pe fiul lor, Sorin.

Căsnicia artistei Carmen Rădulescu a fost una cu probleme, așa că, inevitabil, a interveit divorțul.

"Nu doresc niciunei fete care să căsătoreşte să treacă prin ce am trecut eu şi să aibă o astfel de soacră", a spus artista, care a completat că "nu-mi reproşez nimic, am făcut tot ce era omeneşte posibil să mă placă… La divorţ m-au întrebat în instanţă cu ce cresc copilul, am vrut când eram căsătorită să mă angajez, dar nu m-a lăsat. La divorţ m-au întrebat cu ce îl întreţin, automat copilul s-a dus la tată.

Am trecut şi peste asta, am suferit ca orice mamă. La un moment dat nici nu voiau să mă lase să mă apropii de copil", a povestit ea într-un alt interviu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel