Balanță, Scorpion, Vărsător: Ce DIETĂ ți se potrivește, în funcție de semnul tău zodiacal. Alimente permise și INTERZISE

Semnele zodiacale pot spune totul despre personalitatea, compatibilitatea, aprecierile și antipatiile tale. De asemenea, pot dezvălui ce alimente sănătoase să mănânci, pentru a nu mai face greșeli în alimentație. 

Berbec

Nativii Berbec sunt conduși de elemente de Foc și au tendința de a se încălzi ușor. Ar trebui să încerce să mănânce alimente care să le ajute corpul să se răcească. Aceștia ar trebui să consume zilnic alimente ce conțin calciu (lactate, brânzeturi etc.) Dacă vrei să faci un Berbec fericit, atunci îi poți oferi o quesadilla și un burrito. Berbecii ar trebui să evite consumul de alimente picante.

Taur

Taurul este guvernat de semnele de pământ și acest lucru îl face să-și dorească să aibă grijă de tiroidă. Ar trebui să mănânce alimente cu un conținut moderat de sare. Nativii Taur se feresc de alimente grase, așa că preferă mereu ceva light. 

Taurul este cunoscut pentru natura sa conservatoare și introvertită. Este foarte selectiv în privința prietenilor, la fel este și cu mâncarea. Mâncarea lui preferată conține macaroane.

Gemeni

Gemenii sunt un o zodie de Aer, ceea ce înseamnă că s-ar putea confrunta cu probleme cu plămânii și sistemul nervos, prin urmare ar trebui să mănânce alimente verzi, fasole, pește la grătar, piersici, prune, orez sălbatic și spanac. Gemenii știu să ducă o viață sănătoasă. Mâncarea lor preferată este ovăzul cu afine proaspete. Afinele sunt considerate hrană excelentă pentru creier, fiind cea mai potrivită alegere pentru un Gemeni. Nativii Gemeni ar trebui să reducă aportul de cafea, alimente cu drojdie, cartofii și zahărul rafinat.

Citește și Berbec, Fecioară, Săgetător: Pastele PERFECTE pentru fiecare ZODIE

Rac

Nativii Rac pot atarge cu ușurință problemele digestive și balonarea. Alimentele bogate în calciu nu trebuie să le lipsească din alimentație, adică iaurturi, gălbenușuri. De asemenea, ar trebui să reducă consumul de alcool și zahăr. Dieta Racilor ar trebui să conțină produsele alimentare precum grâu, orez, ovăz, secară integrală, fructe, broccoli, banane, legume la abur etc. Mâncarea lor preferată este Sushi. Devin puțin impulsivi în a decide ce să mănânce, iar sushi este opțiunea lor cea mai la îndemână. Racul trebuie să evite sarea, alimentele grase, zahărul rafinat și dulciurile.

Leu

Leul este un semn de foc și are nevoie de hrană pentru a avea energie întreaga zi. Nativii Lei au nevoie de o dietă bogată în proteine, ideală pentru oamenii ocupați. Ar trebui să fie foarte atenți la ficat. Lămâile, piersicile, pâinea, smochinele, gălbenușul de ou și sparanghelul pot face ca sistemul lor nervos să funcționeze cel mai bine. Produsele alimentare indispensabile pentru dieta lor sunt cerealele integrale, orez, spanac, broccoli, piersici, cartofi, citrice și mere. Mâncarea lor preferată este piureul de cartofi.

Fecioară

Sistemul digestiv și cel nervos este motiv de îngrijorare pentru nativii Fecioară. Ar trebui să consume o cantitate bună de fibre și grăsimi Omega-3, cum ar fi avocado, pește, ouă și fructe de mare proaspete. Dieta lor trebuie să se bazeze pe produse precum ovăz, salate de fructe, cereale integrale, sucuri de fructe, suc de lămâie, verdeață, legume, muguri, supe, banane și portocale. Mâncarea care îi face fericiți pe nativii Fecioară este untul de arahide. În schimb, ar trebui să evite ciocolata și alimentele grase.

Balanță

Schimbările de dispoziție pot provoca suficiente probleme Balanțelor. Nativii Balanță trebuie să-și mențină tensiunea arterială echilibrată, astfel încât au nevoie de o dietă vegetariană alcalină, care să includă alimente precum stafide, mazăre, spanac, migdale, porumb, fulgi de ovăz și orez brun. Mâncarea lor preferată sunt chips-urile și vafele. Ar trebui să evite consumul de alcool, băuturi carbogazoase și zahăr rafinat.

Scorpion

Scorpionul este un semn de Apă și acest lucru îl determină să aibă grijă la hidratare. Ar trebui să consume cel puțin 8-9 pahare de apă pe zi și să evite consumul de alcool. Nativii Scorpion ar trebui să se axeze pe o dietă cu smochine, stridii, melci și avocado. Murele și brânza îi pot ajuta să-și controleze starea de spirit. Mâncarea lor preferată este crabul. Sarea, produsele de panificație, dulciurile și zahărul rafinat ar trebui evitate.

Săgetător

Săgetătorul ar trebui să evite în mod special supraalimentarea. Este indicat să aibă o dietă bogată în proteine, cu pui și pește. Echilibrarea dietei este importantă pentru a face față consumului excesiv de alimente. De asemenea, nativii Săgetător trebuie să consume pere, mere, smochine, portocale, cereale integrale, căpșuni, legume (morcovi și ridichi), ceapă, măsline și usturoi. Mâncarea lor preferată este înghețata. Ar trebui să evite consumul de mâncare picantă, zahăr rafinat și alcool.

Capricorn

Capriconul este guvernat de elemente de Pământ, așa că trebuie să fie atent la oase și dinții. Alimentele bogate în calciu sunt cruciale pentru o viață sănătoasă. Un Capricorn nu va spune niciodată Nu pizzei. Ar trebui să evite alimentele picante și ciocolata.

Vărsător 

Vărsătorul este o zodie de Aer. Acest lucru îi sprijină sistemul circulator. Ar trebui să-și reducă aportul de zahăr. Mâncarea preferată a unui Vărsător, cum ar fi tortul și gogoșile, poate fi foarte dăunătoare sănătății lui. În schimb, ar trebui să mănânce portocale, mere, pere, varză, legume la abur, țelină, porumb etc.
Vărsătorii ar trebui să evite consumul de cafea, zahăr rafinat și produse de panificație.

Pești

Peștii ar trebui să mănânce alimente bune pentru ficat și creier. Corpul lor solicită alimente bogate în fier și proteine ​​precum miel, stridii, rinichi, gălbenușuri de ou, orz, fasole uscată, cereale integrale, ceapă, salată, sfeclă, spanac, stafide și curmale. Nativii pești sunt foarte indecizi cu privire la mâncare. Totuși, mereu preferă un burger amestecat cu diverse ingrediente. Peștii ar trebui să evite consumul de cafea, alimente grase, sare, dulciuri, sparanghel și zahăr rafinat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel