Andreea Mantea suferă de o boală gravă: iau 10 pastile pe zi!

Andreea Mantea
Vedeta TV Andreea Mantea a declarat că suferă de o boală gravă care a determinat-o să ia în greutate.

Vedeta TV Andreea Mantea a declarat că suferă de o boală gravă, de care nu va scăpa niciodată. Aceasta nu are voie să mănânce anumite alimente și ia 10 pastile pe zi. Vedeta are 35 de ani și a spus că boala gravă de care a fost diagnosticată nu poate fi tratată, ci doar ținută sub control.

”Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit. (...) E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc", a spus Andreea Mantea, în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D.

Vedeta a mai amintit și în trecut, când lumea a crezut că este însărcinată, că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate.

”Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt... pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit", le-a spus Andreea Mantea fanilor săi, pe InstaStory.

Mai multe puteți citi pe DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel