Andi Moisescu, despre alimentul interzis de Olivia Steer la care NU RENUNȚĂ: N-ar mai avea niciun farmec
13 mai, 16:21

Andi Moisescu. FOTO Instagram @ Andi Moisescu
Andi Moisescu a dezvăluit ce nu lipsește din meniul său, dar și cum se menține în formă.

Andi Moisescu, o prezență impresionantă în televiziune, încă din anii 90, a dezvăluit care este metoda prin care se menține în formă.

Știut fiind faptul că soția sa, Olivia Steer, este adepta unei diete vegetariene, mai mult, raw-vegane, toată lumea s-a întrebat dacă și juratul de la ”Românii au talent” i s-a alăturat, din acest punct de vedere. 

”N-am renunțat la nimic. Doar mă străduiesc să mănânc cât mai sănătos cu putință și să fac cât mai multă mișcare. Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr, nu vreau să dau niciun sfat. Doar cred că sănătatea e importantă și că merită să mă preocupe înaintea oricărei alte alternative”, a declarat Andi Moisescu, pentru Viva, cu privire la renunțatul la carne.

Dar chiar și cu un stil de viață echilibrat și sănătos, Andi Moisescu se mai lasă ”pradă” poftelor.

”Oho! Dacă n-aș avea plăceri vinovate și defecte, nu cred că aș mai avea niciun farmec. Noroc că e imposibil. Sunt om, deci nu-mi lipsesc nici unele, nici altele. Doar n-o să încep acum să mă laud cu ele”, a mai spus prezentatorul TV.

Dieta FLEXITARIANĂ. Ce este și cui îi este RECOMANDATĂ

De ce a ales Olivia Steer o dietă fără carne

Soția lui Andi a povestit în urmă cu mai mulți ani care a fost motivul pentru care a devenit nu doar vegetariană, ci raw-vegană, adică alimente detratate termic. 

„Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia, am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc.

Citind şi mai ales punând chiar eu în practică ce citeam, am ajuns să mă conving că moştenim nişte obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea. Eram însărcinată cu Luca în a cincea luna, atunci când am citit prima oară Studiul China şi am înţeles ce e cazeina, proteina din lapte, şi impactul ei negativ asupra sănătăţii.

Şocul lecturii a fost atât de puternic, încât de a doua zi n-am mai putut să beau iaurt, deşi până atunci fusese aliment de bază.

La nici două săptămâni după ce am renunţat cu desăvârşire la orice produse lactate, tenul meu a devenit incredibil de luminos şi au dispărut toate problemele mele cutanate.

Era evident că nu e o întâmplare, că lucrurile urmează traseul logic al cauzei şi efectului. Apoi încet, au revenit energia şi bună-dispoziţie – fără a avea nevoie de un motiv. Curând am şi uitat că am trăit vreodată stări de letargie şi dureri de cap.

Mulţi se întreabă dacă mă mai tentează mâncarea tradiţională şi dacă mi-e greu să mă abţin. O vreme, mi-a fost.

Mă mai bântuiau demonii. Dar acum n-aş mai da starea asta de bine care mă încearcă, pe una precară, cu dureri de cap sau digestive, şi dispoziţii îndoielnice”, a povestit Olivia Steer, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Fuego, DIETĂ. Cum slăbește 20 de kg. Priviți-mă! Am golit frigiderul, mi-am luat brânzică...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?