Adda a trecut cu brio primul test ”Lyme”: Urmează 18 luni de injecții. Îmi pregătesc psihicul

Adda. FOTO Facebook @ Adda
Adda a primit o veste legată de starea sa de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, Bartonella și Borelioză.

Adda poate să răsufle ușurată, deși mai are pași de făcut pentru vindecarea de o boală ce a transformat-o în ultimii aproape doi, boala Lyme, Bartonella și Borelioză.

Într-o postare făcută pe contul său de socializare, artista a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături în toată această perioadă, în care ”a căzut în hău”, însă a avut puterea să creadă în ea și să se ridice.

”Trăiesc o perioadă cel puțin interesantă. M-a schimbat radical, din toate punctele de vedere. Nu mai știu cine e fata de dinainte de Octombrie 2020. Dar cred că, totuși, cea de acum îmi place mai mult.

Am trecut de prima faza a tratamentului și azi am primit o veste bună. FUNCȚIONEAZĂĂĂĂĂ! Simptomele s-au redus 70%. Borelia și Bartonella nu mai sunt detectabile în sânge.

Sunt încă în celule dar urmează 18 luni de injecții și vor dispărea și de acolo”, a scris Adda pe Facebook, unde a făcut și lista mulțumirilor, ca la cele mai importante premii, însă acestea sunt doar ”premiile vieții”.

”Vreau să fac niște mulțumiri. Mulțumesc Dr Rareș Simu, om frumos. Singurul și PRIMUL care mi-a spus că nu-s nebună și să mă testez de Lyme. Singurul care mi-a spus că toate diagnosticele anterioare au fost false.

A stat câteva seri la rând cu mine în telefon și m-a liniștit pentru că eram extrem de speriată după ce am ieșit pozitiv.

Mulțumesc personalului de la Borelia Centrum care, când a văzut pozele cu mine, mi-a spus să mă testez urgent și de Bartonella și să fac RMN cerebral.

Mulțumesc Diana Munteanu pentru toate telefoanele și agitația din zilele în care aveam mare nevoie.

Mulțumesc Elena Gheorghe pentru că mi-ai amintit câtă putere e în interiorul meu în zilele în care nu puteam să accept diagnosticul.

Mulțumesc Codin Maticiuc pentru implicare la secundă.

MULȚUMESC Dr Bogdan Cristian Ion, om minunat pentru că mă tratezi corect și îmi dai încredere că va fi bine.

MULȚUMESC Dr Ana Maria Dinu că ești aici mereu, la orice oră din zi și îmi răspunzi la toate întrebările, unele venite de pe alte planete.

Mulțumesc Camelia Pop cel mai tare nutriționist din galaxie, om bun și prietenă, pentru că m-ai ținut în viață datorită alimentației atunci când medicii făceau ping pong cu mine. ÎȚI DATOREZ un an jumătate din viață.

Mulțumesc Alina, pentru că mă întrebi aproape zilnic cum mă simt și îmi explici pas cu pas la ce să mă aștept în lupta asta.

Mulțumesc Simina că m-ai scos din casă și am râs că proastele ore întregi. Mulțumesc familiei pentru grijă, iubire, răsfăț.

Mulțumesc prietenilor care au rămas dezinteresat pentru omul Ada, atunci când Adda a căzut in hău și nu se mai ridica.

Mulțumesc, Doamne Doamne că m-ai căutat și m-ai găsit, când eu am uitat să vorbesc cu Tine.

Mulțumesc, dragă muzică pentru că îmi hrănești sufletul! Alexutu meu și Cătălin…voi sunteți PUTEREA MEA! Fără voi… nu ar mai fi nimic”, a scris artista care a trecut prin momente greu de suportat, chiar și pentru cei cu psihicul de oțel.

”Urmează 18 luni de injecții, 80 la număr. Îmi pregătesc buca și psihicu’!”, și-a încheiat artista postarea de pe Facebook.

Adda, LISTA celor 44 de simptome CUMPLITE date de Borelioză și Bartonella: M-ați tot întrebat

Celebra cântăreață ADDA a dezvăluit fanilor că după un an și jumătate de chin și tratamente nereușite a fost în sfârșit diagnosticată: are două boli foarte periculoase, care pot fi chiar fatale și care dau simptome neurologice cumplite. Ele sunt declanșate de mușcături de căpușe și țânțari.

"Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella - transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te muscă animale care au asta în sânge.

Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp.

Așa că urmează o perioada de lupta și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile”, a dezvăluit cântăreața ADDA pe pagina ei de Facebook. 

Adda, lista completă de simptome pe care le-a avut din cauza bolii.

"M-ați tot întrebat care sunt simptomele date de Borelioză și Bartonella. Deci:

- oboseală cronică

- probleme cu imunitatea

- Erupții - linii, dungi, edeme, angioedeme în special în gât

- Vedere în ceață

- Spasme musculare

- Paralizii

- Confuzie

- Depresie / Anxietate

- Ceață mentală

- Frisoane inexplicabile sau căldură

- Dureri de mușchi, oase

- Durere de cap

- Scapi obiecte din mână

- Uiți cuvinte

- Probleme în exprimare

- Tahicardie

- Puls neregulat și oscilant

- Tensiune oscilantă

- Probleme intestinale

- False alergii alimentare

- False alergii la medicamente

- Furnicături prin membre

- Stare de leșin

- Atacuri de panică

- Nervozitate

- Pofta de dulce

- Poftă de mâncare nesănătoasă

- Dureri mari facă faci mișcare

- Junghiuri intercostale

- Dureri de genunchi

- Anchilozarea încheieturilor și / sau a gleznelor

- Amețeală

- Slăbiciune

- Probleme de concentrare

- Tinitus (țiuiț în urechi)

- Greață

- Stări de gripă sau răceală frecvent

- Diaree sau digerarea grea a alimentelor

- Slăbirea reflexelor, în special la picioare

- Dureri de șold / bazin

- Ganglioni inflamați

- Dureri mari menstruale

- Menstruație neregulată

- Reactivarea virusurilor din copilărie

Mergeți la medic! Diagnosticarea rapidă crește eficacitatea tratamentului", le-a spus Adda urmăritorilor ei. 

Vezi și: Adda, despre afecțiunile lui Justin Bieber: Hai să nu mai râdem

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel