Accident cerebral vascular. Actrița Catherine Deneuve a fost externată

Medic
Actriţa franceză Catherine Deneuve a fost externată. Aceasta a suferit în jurul datei de 5 noiembrie un accident vascular cerebral.

Accident cerebral vascular, actriță. Actriţa franceză Catherine Deneuve, spitalizată pe 5 noiembrie în urma unui accident vascular cerebral, considerat "foarte limitat şi, deci, reversibil", a fost externată şi se află de câteva zile în convalescenţă în reşedinţa ei din Paris, au anunţat joi mai multe surse din anturajul artistei, confirmând astfel o informaţie publicată în cotidianul Le Parisien, citat de Agerpres.

Accident cerebral vascular, actriță. Recuperare acasă

Actriţa s-a întors acasă, unde îşi continuă recuperarea. "Catherine Deneuve s-a întors de curând în reşedinţa ei. Se odihneşte şi îşi continuă convalescenţa, sperând să îşi reia activităţile imediat ce acest lucru va fi posibil", a declarat pentru AFP un apropiat al artistei, care a dorit să rămână sub protecţia anonimatului, precizează site-ul francetvinfo.fr.

Potrivit cotidianului Le Parisien, mai mulţi trecători şi proprietari de magazine au văzut-o pe legendara actriţă franceză în ultimele zile în cartierul în care locuieşte, Saint-Germain-des-Pres. "Catherine îşi continuă recuperarea", a adăugat aceeaşi sursă.

La începutul lunii decembrie, actorul Benoit Magimel, care filma pentru lungmetrajul "De son vivant", de Emmanuelle Bercot, alături de Catherine Deneuve, în momentul în care cunoscuta actriţă a suferit un accident vascular cerebral, a declarat pentru AFP că artista "se odihneşte" şi "se simte bine".

Accident cerebral vascular, actriță. Noi filmări

Filmările de la "De son vivant" ar trebui să fie reluate la începutul anului 2020. "În mod normal, ne vom reîntâlni la începutul anului pentru a termina aceste filmări. Suntem liniştiţi din acest punct de vedere", a adăugat actorul Benoit Magimel. Filmul regizat de Emmanuelle Bercot, cu care Catherine Deneuve a colaborat deja de două ori (la peliculele "Elle s'en va" şi "La Tete Haute"), prezintă povestea unui fiu (Benoit Magimel) diagnosticat cu cancer şi a mamei sale, interpretată de Catherine Deneuve, în timp ce un medic ajunge să fie prins în dinamica relaţiei mamă-fiu şi încearcă să îşi facă meseria.

Filmările, ce aveau o durată programată de nouă săptămâni, au început pe 11 octombrie şi au continuat câteva săptămâni după spitalizarea actriţei Catherine Deneuve.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel