A treia doză anti-COVID la 73 de ani, după ce a trecut prin boli crunte. Fiica: mama ne-a inspirat

Campanie vaccinare
O femeie povestește că mama ei de 73 de ani s-a vaccinat anti-COVID după ce a trecut prin diagnostice crunte: valvă mitrală biologică, stimulator cardiac, emfizem pulmonar, diabet, hipertensiune arterială, hepatită cronică B.

Reprezentanții campaniei naționale de imunizare împotriva infecției COVID au postat mesajul Jeaninei Popescu, o româncă a cărei mamă de 73 de ani s-a vaccinat cu a treia doză după ce a trecut prin mai multe afecțiuni care nu au doborât-o.

Jeanina spune că mama ei e un model în ce privește vaccinarea.

Povestea Jeaninei:

”<Mama, 73 de ani, chirurgie pe cord deschis, valvă mitrală biologică, stimulator cardiac, emfizem pulmonar, diabet, hipertensiune arterială, hepatită cronică B. A optat astăzi, a 3-a oară, pentru doza care până acum a ținut-o departe de pericol. Sunt mândră de faptul că ea ne-a inspirat și ne-a fost model în a alege singura metodă, vaccinarea, pentru a rămâne protejați în fața acestui virus.

“Atunci când eram copil și am făcut reumatism infecțios, nu exista remediu, a fost nevoie să trec acum, la vârsta mea, printr-o operație pe cord deschis că să repar ce nu a putut sa facă medicina atunci. Am fost o norocoasă să supraviețuiesc unei operații atât de complicate!

Atunci când am aflat că sunt infectată cu virusul hepatic B, nu exista vaccin, prevenție. Acum există, și cu toate acestea, în România, oamenii nu își fac vaccinul împotriva hepatitei B. Ce păcat! Eu am avut noroc să supraviețuiesc.Acum, când există un vaccin anti-Covid-19, aleg norocul cu propria mână.

”Ea este mama, și sunt mândră că este a mea! >”, scrie Jeanina Popescu, potrivti Facebook Ro Vaccinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel