A ajuns la spital după ce s-a vopsit pe păr. Ce n-a respectat un tânăr

Descriere foto: Haydenphobia, captură tiktok
Un tânăr a ajuns de urgență la spital după ce s-a vopsit pe păr.

Un bărbat s-a trezit la urgențe după ce s-a vopsit pe păr. Tânărul a suferit de o reacție alergică la substanțe din vopseaua de păr, produs banal de înfrumusețare pe care mulți îl folosesc. Acesta s-a decis să se vopsească acasă și, deși regula spune că testezi produsul pe o mică parte din piele, majoritatea trec cu vederea aceasta recomandare. Sfatul este dat tocmai în ideea de a preveni reacții alergice grave. Nici tânărul nu a testat produsul înainte și a ajuns la spital cu fața umflată.

Ca alții să nu procedeze ca el, tânărul a postat un videoclip pe TikTok în care le arată oamenilor cum a reacționat organismul lui la vopseaua de păr. Povestește că i-a apărut, mai întâi, o umflătură în zona tâmplei, care s-a extins la nivelul ochiului stâng, iar mai apoi, întreaga față. Imaginile postate de acesta au un puternic impact emoțional. Mulți i-au scris tânărului spunându-i că și ei fac aceeași greșeală, potrivit Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel