9 semne că Vladimir Putin "suferă de o boală gravă și e în pragul unei crize de nervi": Va CĂDEA curând! Zâmbetul CIUDAT și CLIPITUL

9 semne că Vladimir Putin sufera de o boala grava
Care sunt cele nouă semne care arată că Vladimir Putin "suferă de o boală gravă".

Vladimir Putin este pe buzele tuturor și este subiect de studiu pentru medici și experții în limbajul corpului. 

"Vladimir Putin pare umflat și slăbit în recentele apariții publice, iar comportamentul său indică faptul că ar putea suferi de o boală fizică severă", susțin experții în limbajul corpului.

Specialiștii au analizat comportamentul său de acum, cu cel pe care l-a avut în 2014, în timpul ultimei invazii a Rusiei în Ucraina și au descoperit că președintele rus a devenit doar o "coajă a ceea ce a fost".

De ce BOLI GRAVE ar suferi Vladimir Putin. Specialiștii, semnal de alarmă: Ceva nu e în regulă, e INSTABIL psihic

În 2014, Putin pare mai animat, fața sa este mai subțire, vocea sa este mai calmă, iar limbajul corpului mai relaxat, în timp ce acum, Putin este cu totul diferit.

În plus, acțiunile necontrolate ale lui Putin dau de înțeles că este "un om aflat în pragul unei crize fizice sau psihice"

Inclusiv schimbarea rapidă de la nivelul feței lui Vladimir Putin din ultimii ani a dat naștere la speculații potrivit cărora ar fi putut fi supus unui tratament cu Botox sau ar putea fi chiar dependent de steroizi.

"Contrastul cu Vladimir Putin de acum cinci sau zece ani - când era mult mai energic și mai erect - este puternic", a spus Erik Bucy, expert în limbajul corpului de la Texas Tech University.

"Îl vom vedea în curând pe Putin suferind o cădere nervoasă sau fizică, pe măsură ce corpul său va fi afectat de stresul emanat de discordanța dintre realitatea sa subiectivă și ceea ce se va confrunta în curând cu el în lumea reală", a completat Joseph Tecce, profesor asociat de psihologie la Boston College.

Ce este TDC, BOALA de care ar suferi Vladimir Putin. De ce are fața UMFLATĂ: "Știe că e pe moarte, e în agonie"

Care sunt cele 9 semne care indică o fragilitate fizică și mentală tot mai mare a lui Putin

 

1. E cocoșat

Erik Bucy susține că, în cele mai recente două apariții ale lui Putin, "el apare cocoșat, cu o postură căzută. Pare inconfortabil, poate incapabil să se mențină drept. Se uită frecvent în jos și în lateral, adresându-se mesei și podelei și doar rareori își ridică privirea spre subalternul său".

2. Fața sângeroasă

Expertul a mai spus că "Putin de acum este o versiune îmbătrânită, umflată, slăbită fizic, care pare să fi ieșit dintr-o lungă perioadă de izolare și poate de o boală fizică" și indică "semne vizibile de neliniște și disconfort în timpul discursului său".

Vladimir Putin, DIAGNOSTIC. Psihiatrul Gabriel Diaconu, dezvăluire: Întrebarea pe care nu și-a pus-o NIMENI despre el

3. Izolarea față de alții

Masa de ședință anormal de mare folosită de Putin în recentele sale apariții publice a fost luată în derâdere pe scară largă.

Cu toate acestea, Bucy subliniază că dimensiunea mesei de 13 picioare, presupusă a fi pentru distanțarea socială în timpul pandemiei, ar putea semnala "neliniștea cu contactul apropiat, un alt semn de boală fizică sau fragilitate. Distanța sugerează, de asemenea, că nu dorește să permită comparații sociale directe cu invitații săi... care ar putea fi într-o condiție fizică mai bună. Folosirea videoconferințelor pentru a se întâlni cu consilierii este un alt semn de izolare și de teamă de contaminare", citează The Sun.

4. Dificultăți de mers


Boala Parkinson este o afecțiune neurodegenerativă care afectează mișcările, de obicei pe o parte a corpului. Simptomele Parkinson sunt graduale și tind să înceapă cu un mic tremur care începe la mână sau la degete.

Ce operații estetice are Vladimir Putin. Medicii i-au dat de GOL adevărata FAȚĂ: E CLAR, NU e același! Se numește dismorfofobism

Potrivit organizației americane parkinson.org, psihoza și schimbările de comportament pot fi un simptom comun al bolii Parkinson.

Între 20 și 40% dintre persoanele cu Parkinson raportează că au halucinații sau iluzii.

Luna trecută, o asistentă medicală a distribuit online un videoclip TikTok viral în care specula asupra stării de sănătate a lui Vladimir Putin.

"Asistentele și profesioniștii din domeniul medical, vă voi arăta un videoclip și acesta este motivul pentru care ar trebui să fim îngroziți", a spus utilizatorul, în videoclipul respectiv.

El a trecut apoi la un clip în care Putin pare să se chinuie să meargă, împiedicându-se ușor pe piciorul drept înainte de a se apropia și de a strânge mâna unui bărbat.

"Sunt asistent medical, așa că nu pot diagnostica, dar recunosc Parkinson și un accident vascular cerebral când îl văd", a continuat el, în videoclipul care a adunat rapid peste 2 milioane de vizualizări, potrivit The Sun.

Ce DIETĂ are Vladimir Putin. Meniul și regulile CIUDATE pe care le-a IMPUS. Mâncarea sa, SCANATĂ, la fel ca cea a Reginei Elisabeta

Alții au sugerat că poziția sa curioasă de mers, în care brațul drept rămâne fixat lângă el, în timp ce stângul se balansează liber, este o reminiscență a antrenamentului său în KGB, pentru că spionii ruși au fost învățați să adopte o poziție de "pistolar", păstrându-și degetul de pe trăgaci aproape de arma de foc în permanență.

5. Energie redusă

Vladimir Putin pare astăzi "laconic și lipsit de energie", a mai spus Erik Bucy, care a completat că "el contrastează discursurile sale recente cu aparițiile sale anterioare, de dinaintea pandemiei, când era mult mai energic".

6. Zâmbet nepotrivit

"Limbajul corporal al lui Putin dezvăluie o încercare de a reține sentimentele negative", a spus Joseph Tecce.

"Comportamentul nepotrivit al lui Putin de a zâmbi într-un moment grav poate indica lipsa sa de conștientizare între sentimentele sale de antagonism față de Ucraina și realitatea unui comportament care poate avea consecințe grave pentru el.

Acest tip de disociere a fost caracteristic persoanelor aflate în pragul prăbușirii, care iau decizii impulsive, care nu au legătură cu realitatea și care mai târziu îi bântuie", a mai observat Tecce.

7. Lingerea frecventă a buzelor

"Lingerea frecventă a buzelor indică, de asemenea, deshidratare sau stres. Este un Putin care prezintă mai puțină încredere în sine, chiar dacă manifestă mai multă agresivitate față de adversari și subordonați", subliniază Erik Bucy.

8. Comportament irațional

Cunoscut cândva pentru comportamentul său rece ca gheața, în ultimele săptămâni, comportamentul lui Putin a fost definit de izbucniri furioase și bizare, cum ar fi calificarea liderilor ucraineni drept "naziști" și "traficanți de droguri", sau denunțarea propriului popor drept "trădători".

Paul Taylor a declarat că Vladimir Putin și-a distrus imaginea de "om de stat cu sânge rece" cu "divagațiile sale dezlănțuite la televizor".

Vlad Ciurea, despre diagnosticul lui Vladimir Putin: Regretă, NU și-a imaginat asta! Părerea mea este că NU ESTE EL!

9. Clipitul excesiv


Experții în limbajul corpului susțin că Vladimir Putin pare să-și dea de gol nivelul de stres prin ritmul excesiv de clipit.

Tecce subliniază o "rată de clipire accentuată de 56 de ori pe minut într-un clip recent, comparativ cu rata normală de 30-50 de ori pe minut".

Un lucru care le-a atras atenția a fost inclusiv faptul că Vladimir Putin evită privirea intervievatorului său și se uită în jos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel