6 băuturi care te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus

Apă cu lămâie
Multe persoane se luptă cu kilogramele în plus, acumulate din cauza alimentelor de proastă calitate și a stilului de viață sedentar. Iată câteva băuturi care ne pot ajuta în lupta noastră cu kilogramele.

Pierderea în greutate poate fi extrem de dificilă. Implică multă determinare și perseverență pentru a-ți atinge obiectivele de slăbire.

Întârzierea obiectivelor de pierdere în greutate nu vă va ajuta în niciun fel. Excesul de greutate este nesănătos și consumul poate avea efecte dăunătoare asupra sănătății. Trebuie să preiei controlul acum și să începi făcând un pas la un moment dat, în loc să poftești după alimente reconfortante.

Iată 6 băuturi pe care să le incluzi în dieta ta atunci când încerci să slăbești și să fii sănătos.

Ceai verde

Ceaiul verde este cunoscut pentru beneficiile sale pentru sănătate și pentru un motiv întemeiat. Este bogat în antioxidanți, inclusiv catechine, despre care se știe că stimulează metabolismul în mod natural. Bea-l fără zahăr pentru a culege beneficiile.

Apa de fenicul

Semințele de fenicul au proprietăți antibacteriene care ajută la menținerea unui intestin sănătos și reduc indigestia prin detoxifierea organismului. În unele cazuri acest lucru ajută la pierderea în greutate prin stimularea metabolismului. Înmoaie o linguriță de semințe de fenicul în apă peste noapte și strecoar-o a doua zi dimineață. Bea apa pentru a profita de beneficiile pe care le oferă.

Apa cu lămâie

Începerea zilei cu un pahar de apă cu lămâie fără zahăr te poate ajuta să scapi de grăsime. O face prin creșterea metabolismului și ajutând organismul să scape de toxinele din acesta. De asemenea, conține vitamina C care ajută la îmbunătățirea imunității și la creșterea absorbției fierului.

Apa Ajwain

Semințele de ajwain sau morcov au calități antifungice și antibacteriene care te ajută să menții metabolismul sub control, ceea ce poate contribui la pierderea în greutate.

Suc de legume

Sucul de legume este o alternativă excelentă la sucul de fructe, deoarece are un conținut scăzut de carbohidrați și este plin de vitamine și alți nutrienți sănătoși. Consumat regulat, te poate ajuta să ții la distanță foamea și să scapi de kilogramele în plus. Cu toate acestea, trebuie consumat cu moderație.

Băutură cu oțet de cidru de mere

Oțetul de cidru demere conține acid acetic care ajută la stimularea pierderii în greutate prin reducerea nivelului de insulină și îmbunătățirea metabolismului. O cantitate mică de oțet de cidru de mere amestecată cu apă vă poate ajuta să pierdeți în greutate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel