ZODIAC: Cele 4 zodii care se tem cumplit de singurătate
25 dec 2021, 07:14

Izolare
ZODIAC: Devii agitat la gândul că ești singur? Te sperie singurătatea atât de mult încât vrei să fugi de ea și să faci parte dintr-un grup de străini? Dacă răspunsul este da, atunci ți-e teamă de singurătate din cauza unei experiențe din trecut sau doar pentru că nu o poți tolera spun astrologii.

Singurătatea este, de asemenea, descrisă ca durere socială - un mecanism psihologic care îi motivează pe indivizi să caute conexiuni sociale. Este adesea asociată cu o lipsă nedorită și împovărătoare de conexiune și de intimitate. Cu toții ne simțim singuri din când în când. Dar sentimentele de singurătate sunt personale, așa că experiența fiecăruia va fi diferită. Poți foarte bine să te simți singur în mijlocul unei mulțimi de oameni dacă nu ai o conexiune reală cu niciunul dintre ei și asta să te compleșească. Sentimentul poate fi periculos, pentru duce la anxietate și depresie. 

Iată 4 zodii care se tem de singurătate, conform astrologiei:

1) Gemeni

Un Geamăn își dorește și are nevoie întotdeauna să fie înconjurat de oameni. El sau ea nu pot rămâne singuri sub nicio formă. Singurătatea îi face triști și deprimați și, pentru că sunt oameni iubitori de distracție, tot ceea ce își doresc în viață este să rămână înconjurați de o grămadă de oameni fericiți și să evite toate grijile din viață. Preferă să aibă mereu o companie alături și, din disperare, de multe ori aleg oamenii nepotriviți doar de teama de a nu rămâne singuri. 

2) Taur

Un Taur, de asemenea, se teme de singurătate. Tăcerea îl bântuie și nu se poate gândi să rămână singur o zi pentru că nu poate să suportă să fie doar el cu gândurile lui. Taurii sunt mereu entuziasmați de orice, dar gândul la izolare îi sperie până în măduva oaselor. Mai ales pentru că singurătatea îi face să-și amintească experiențele lor dificile și îi face să facă un pas înapoi în viață.

3) Fecioară

Fecioarele încep să se simtă anxioase când sunt singure. Nu pot face față singurătății și, adesea, fac totul ca să-și petreacă viața înconjurate de cât mai mulți oameni. Singurătatea li se pare o pedeapsă și ele încearcă să găsească modalități de a fugi de ea, de a o evita. Fecioarele pot suferi chiar și o cădere nervoasă atunci când sunt singure, iar acesta este unul dintre motivele principale pentru care evită singurătatea cu orice preț.

4) Săgetător

Singurătatea le amintește Săgetătorilor de toate slăbiciunile lor și de toate momentele cumplite prin care au trecut în viață. Acest lucru îi face vulnerabili și agitați. Săgetătorii ar putea regreta deciziile luate în trecut și s-ar putea învinovăți pentru tot ceea ce a mers prost în viața lor sau a altora. Singurătatea acționează ca un declanșator pentru furia și anxietatea lor, așa că vor face orice să o evite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?