Vrei să slăbești câteva kilograme? Iată două idei pentru un prânz rapid, ușor și sățios

Vrei să slăbești câteva kilograme? Iată două idei.Foto: Freepick @nensuria
Vrei să slăbești câteva kilograme repede și ușor înainte de a merge în concediu? Îți recomandăm doua feluri de mâncare sățioase.

Când te uiți în oglindă nu îți place cum arăți și îți dorești să slăbești câteva kilograme? Nu te intrista, deoarece mai multe persoane se confruntă cu aceeași problemă ca și tine. Acum ca ne apropiem de perioada concediilor, purtăm haine mai lejere, care  ne scot în evidență toate neajunsurile. 

Acest lucru ar putea crea disconfort, mai ales pentru persoanele care nu sunt mulțimite de kilogramele în plus. În aceste cazuri, soluția este o alimentație corectă și echilibrată. Să mănânci doar salate nu este soluția potrivită pentru a slăbi!  

Dieta somnului, efect asupra kilogramelor nedorite. Cum funcționează. Cât slăbești în timp ce dormi și de ce trebuie să te cântărești dimineața

Este un fapt cunoscut că respectarea unei alimentații sănătoase este esențială atât pentru sănătate, cât și pentru starea fizică. Așa că trebuie să începe să mânânci corect, dar fără să fii obsedat de asta.

Nimeni nu este perfect și nimeni nu se place 100%. Avem tendința de a fi cu toții puțin critici cu noi înșine, dar, să ne amintim, că ceilalți nu ne privesc cu aceiași ochi cu care ne privim noi.

Să învățăm să ne iubim deja acum, încercând cu siguranță să ne îmbunătățim mereu . Citiți și încercați cele două rețete care urmează pentru că, pe lângă faptul că sunt ușoare și sănătoase, sunt absolut delicioase.

Veganismul: cum afectează sănătatea femeilor. Renunță la acest mod de viață dacă vrei să devii mama

Vrei să slăbești câteva kilograme înainte de vară? Regula generală cu care sunt de acord toți specialiștii este să nu exagerezi cu niciun fel de mâncare. Iată două rețete perfecte pentru cei cărora le pasă de silueta lor.

Rețeta 1. Primul fel de mâncare care poate fi integrat foarte bine într-o alimentație sănătoasă și echilibrată sunt pastele cu cremă de fasole. Pentru a  pregăti două porții, pur și simplu pune o jumătate de ceapă într-o tigaie cu puțin ulei, apoi toarnă  250 de grame de fasole din conservă. Adaugă apoi apă în tigaie și 150 de grame de sos de roșii. 

În altă oală pune la fiert 160 grame de paste în apă clocotită. Scurge pastele cu câteva minute înainte de a fi fierte complet, apoi amestecă-le cu sosul de fasole. La final, decorează mâncarea cu cașcaval dat prin răzzătoare. Acest fel de mâncare îi va înnebuni chiar și pecopii. Oricine încearcă această rețetă nu va renunța niciodată la ea.

Cât timp putem trăi fără mâncare

Rețeta 2. Dacă vrei să slăbești câteva kilograme înainte de concediu, cu siguranță, trebuie să încerci această rețetă. Este excelentă în orice anotimp, deoarece este delicioasă atât caldă, cât și rece.

Pentru două porții, taie 200 de grame de tofu în cuburi și dă-le prin făină. Se prepara apoi un sos din 3 linguri de pasta de roșii, 3 linguri de sos de soia și 1 linguriță de miere. Sosul de poate dilua cu puțină apă.

Tofu se rumenește ușor într-o tigaie cu puțin ulei. Toarnă peste bucățile de tofu sosul  pregăatit anterior. Gătește câteva minute și mâncarea este gata pentru a fi servită pe masă. Toful în sos de roșii este gusos și perfect pentru cei care vor să reducă consumul de carne. În sfârșit, nu uita că începe orice cale de dietă, este important să consulți un specialist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel