Trucul cu mere care te ajută să slăbești fără să te înfometezi

Merele sunt un desert recomandat
Merele au o serie de beneficii importante pentru sănătate, printre care chiar și reducerea riscului de cancer. 

Deoarece mărul este un fruct bogat în fibre, este benefic pentru pierderea în greutate. Merele au niveluri mai mici de zahăr și mai multe minerale și antioxidanți care ajută la pierderea câtorva kilograme. Fibrele din măr ajută la creșterea metabolismului, stimulează procesul de detoxifiere și mențin funcționarea corectă a sistemului digestiv. Un măr consumat înainte de masă are rolul de a tăia foamea. 

Trucul cu mere care te ajută să slăbești fără să te înfometezi

Potrivit nutriționistului american Tammi Flynn, un măr mâncat înainte de mesele principale suprimă senzația de foame, deci vei mânca mai puțin! Poți pierde până la șapte kilograme și jumătate în trei luni de zile. Pe lângă consumul unui măr înainte de micul dejun, prânz şi cină, este important să ai o dietă sănătoasă și echilibrată, dar săracă în calorii, și să faci mișcare (cel puţin 30 de minute zilnic).

Ce alimente sunt permise după ce mănânci un măr

Ai voie brânzeturi sărace în grăsimi, iaurturi degresate, ouă, piept de pui, carne slabă de curcan, de vită, somon, ovăz, orez brun, broccoli și salată.

Citește continuarea pe DC NEWS și află cum ar putea arăta un meniu care să inclidă mărul și să te ajute să slăbești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel