Stomaterapie, conferință pentru asistenții medicali la Târgu-Mureș
16 oct 2019, 15:59

Medici
La Târgu-Mureș se va desfășura între 17 și 20 octombrie o conferință despre pacienții stomizați, operați de cancer de colon.

Stomaterapie, conferință. De joi, 17 noiembrie, și până duminică inclusiv, 20 octombrie, Hotel Danubius din Sovata, județul Mureș, va găzdui o conferință despre stomaterapie - „Îmbunătățirea calității vieții pacienților stomizați, o provocare continuă pentru specialiștii din domeniul stomaterapiei" - la care vor veni peste 200 de participanți din domeniul asistenței medicale.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade" din Târgu-Mureș și va fi creditat cu 15 credite de educație medicală continuă de către OAMMR. Sesiunea de vineri, 18 octombrie, va fi deschisă de către preşedinte al CNAS, Vasile Ciurchea.

Potrivit unui comunicat, participanții la conferință vor primi informații de la lectori de renume din țară și din străinătate referitor la modul în care poate fi îmbunătățit managementul terapeutic al pacientului stomizat: managementul stomelor, inovații stomaterapeutice. La manifestare va fi și o parte practică – ateliere - în care participanții vor aplica noțiunile teoretice prezentate în cadrul conferinței, sub îndrumarea unor specialiști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Tratează micoza unghiilor acasă cu doar câteva produse naturale

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?