Sindromul post-COVID există. Dr Andrei Tudor Rogoz: nu e CLAR definit; va fi greu
17 ian, 19:08
Medicul Andrei Tudor Rogoz, coordonatorul secției de Boli Infecțioase și al Centrului de vaccinare anti-COVID-19 de la Spitalul Clinic Sanador, spune că sindromul post-COVID există, deși nu e încă bine definit.
EXCLUSIV

Medicul infecționist Andrei Tudor Rogoz, coordonatorul secției de Boli Infecțioase și al Centrului de vaccinare anti-COVID-19 de la Spitalul Clinic Sanador, a declarat la Interviurile DC News și DC Medical, că sunt multe simptome care persistă după ce unii pacienții care s-au vindecat de COVID.

Sunt cazuri în care unii pacienți au raportat cefalee persistentă, stări de oboseală cronică și chiar probleme de coagulare.

”Momentan, nu e clar definit sindromul post-COVID și va fi greu de evaluat pentru că o astenie marcată și alte lucruri nespecifice au tot fost încadrate după mai multe infecții. Sindrom de oboseală cronică. Sunt multe patologii care rămân imprecis stabilite. Sigur există patologie post-COVID, chiar și imediat, de la disfuncții de coagulare care au creat mari probleme unor persoane care nu se știau cu tulburări anterior infecției”, a precizat medicul, specialist în Boli Infecțioase.


Ştiri Recomandate

INCENDIU la Spitalul de psihiatrie din Craiova! 18 pacienți și 5 cadre medicale, evacuate!
Se pregătește un lockdown? DECLARAȚIA lui Raed Arafat
TOBRAMYCINUM + DEXAMETAZONUM - prospect
IVERMECTINUM - prospect
IVABRADINUM - prospect
POSACONAZOLUM - prospect
TOBRAMYCINUM - prospect
DICLOFENACUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri