Secretele frumuseții în familia Elenei Gheorghe. Mama sa a dezvăluit cum i-au furat fiicele și nepoatele trucurile

Elena Gheorghe, alături de sora sa, Ana Pârvulescu Gheorghe și mama lor, cântăreața de muzică populară Mărioara Man Gheorghe. Foto. Facebook
EXCLUSIV
Mărioara Man Gheorghe, cântăreață de muzică populară și fiica unei alte celebre cântărețe, Elena gheorghe, a vorbit  la Interviurile DC Medical și DC News despre trucurile de frumusețe pe care le folosea atunci când era de vârsta fiicelor sale, dar și despre pasiunea pentru machiaj pe care acestea "i-au furat-o", încă din copilărie.

Mărioara Man Gheorghe și-a început cariera în muzică la o vîrstă frageda. la 16 ani deja era artist profesionist și, evident, a fost nevoită să acorde o atenție sporită și aspectului fizic. Pe atunci, spune artista, nu erau așa multe proceduri estetice care să ajute doamnele. 

"Nu erau atât de multe proceduri și cred că e și ceva din genă, zic eu. Mama mea are 85 de ani și are un ten foarte frumos. Nu pot să spun că am făcut tratamente, pe vremea când eram de vârsta fiicelor, niciodată. Doar mă spălam, poate îmi curățam cu tărâțe fața, poate o mască cu castravete. Mă machiam foarte des, pentru că eu am cântat de mică și, normal, toată viața mea am fost machiată și a trebuit să mă demachiez. Știți care e demachiantul, nu? Laptele acela demachiant românesc, care există și acum, și care îmi place și acum foarte mult, deși sunt atât de multe alte demachiante", a povestit Marioara Man Gheorghe. 


"Cântăreața și-a amintit cu drag de momentele în care Elena Gheorghe și sora sa, Ana Gheorghe, copile fiind, îi furau machiajele și tocurile pentru a se aranja. 

Doamne, se machiau, se aranjau. Mai ales Elena, când prindea machiaj, își făceau buzele,  se aranjeau una pe cealaltă, luau tocurile mele, rochiile", a povestit asrtista. 

"Exact ce fac și copii noștri în ziua de azi", a completat fiica sa, Ana Pârvulescu Gheorghe. 

"Nepoatele mele, Amelie îmi ia tocurile și Ania, care face 2 ani, trăgea și ea de tocuri prin casă. Când am văzut-o și pe ea, nu-mi venea să cred", a mărturisit Mărioara Man Gheorghe. 

 

VIDEO: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel