Primul român în Top 100 medici din lume vine la București, la Congresul Colegiului Medicilor Stomatologi

Prof dr Anton Sculean. Foto: Facebook
Primul român care a intrat în top 100 de medici din lume vine la București, la Congresul Colegiului Medicilor Stomatologi, în cadrul căruia va susține o lucrare și va primi un titlu foarte important din partea Universității de Medicină și  Farmacie Carol Davila.

Prof Dr Anton Sculean este primul român în top 100 medici din lume. Acesta deține în prezent funcția de director al Catedrei de Parodontologie a Universității din Berna, Elveția, și este și șeful Centrului de Cercetări Dentare al aceleiași universități, notează DC News.

Profesorul doctor Anton Sculean este autorul a peste 450 de lucrări științifice, a 30 de capitole din manualele de parodontologie, a susținut peste 500 de cursuri la nivel internațional și, în prezent, deține funcția de redactor-șef al revistei "Periodontology 2000", cea mai cunoscută revistă de stomatologie la nivel mondial.

Profesorul vine la București

Dr. Anton Sculean, directorul Catedrei de Parodontologie al Universității din Berna, Elveția, șeful Centrului de Cercetări Dentare al aceleiași universități, va fi prezent la București, în perioada 21-23 octombrie 2021 la Congresul Colegiului Medicilor Stomatologi din București. 

Peste 50 de personalități academice, profesioniști din domeniul medicinei dentare, profesori și experți de renume din sfera stomatologiei, vor face schimb de cunoștințe și standarde terapeutice în cadrul evenimentului organizat de Colegiul Medicilor Stomatologi din București, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila".

Evenimentul va avea loc în format hibrid - online și fizic, în funcție de reglementările impuse de contextul epidemiologic. Profesorul va participa la congres cu o prezentare științifică pe tema „Tehnici chirurgicale pentru regenerarea țesuturilor moi”. 

Ce distincție va primi medicul român de top din partea Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel