Președintele Academiei Române despre volumul ”Pandemia COVID-19 în România”: va oferi soluții

Președintele Academiei Române  FOTO: Facebook Ioan-Aurel Pop
EXCLUSIV
Președintele Academiei Române, academicianul Ioan-Aurel Pop, a făcut o scurtă prezentare a volumului ”Pandemia COVID-19 în România” la emisiunea Academia de Sănătate.

La ediția din această săptămână a emisiunii Academia de Sănătate, președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, a vorbit despre volumul ”Pandemia COVID-19 în România”, lansat miercuri, 29 iulie. 

”Salutăm cu mare căldură faptul că, prin eforturi conjugate, secția de Științe Medicale a coordonat acest volum care, credem, că va oferi și forurilor de decizie și opiniei publice românești soluții pentru ieșirea cât mai onorantă din criza medicală și pentru a ne putea confrunta onorabil cu ceea ce economiștii numesc ”criza post-pandemie” și care va afecta toate sectoarele societății”, a declarat președintele Academiei.

Acesta a mai apreciat că secția de Științe Medicale a Academiei a ”făcut o muncă titanică și a reușit să reunească cercetările” despre pandemia COVID-19 din România într-un volum, ”în care se pronunță medici, sociologi, biologi, istorici, economiști și care, în cercetările lor, au găsit soluții parțiale pentru problemele cu care ne confruntăm”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel