Pașaport de vaccinare COVID. Statele care l-ar putea introduce

Călătorie
Deși unele state UE ca Franța, Belgia și Germania nu vor să audă de ideea unui pașaport de vaccinare, totuși unele țări au luat deja măsuri.

Dacă Franța, Germania și Belgia se opun introducerii unui pașaport de vaccinare, Anglia se gândește la ideea unui paşaport care atestă imunizarea anti-COVID să fie cerut şi la intrarea în localuri şi în supermarket-uri. Israelul va aplica de luna aceasta o serie de măsuri în acest sens, iar state ca Danemarca şi Suedia au deja în plan certificate electronice care să le permită oamenilor să ia masa la restaurant și să călătorească. Premierul britanic Boris Johnson consideră că testarea rapidă ar putea fi calea către redeschiderea societăţii. 

Deși UE respinge ideea introducerii unui pașaport de vaccinare, Spania și, Italia, iau tot mai mult în considerare utilizarea paşaportului COVID, potrivit Antena 3.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel