Optica medicală făcută online. Manager OPTICRIS Elena Cristescu: consider că este o crimă

Optică medicală Opticris  FOTO: Opticris
Elena Cristescu, manager OPTICRIS vorbește despre cât de periculoasă este optica medicală făcută online.

Elena Cristescu, manager OPTICRIS, a subliniat la Interviurile DC News și DC Medical că se opune opticii medicale făcute online.

”Sunt total împotriva opticii medicale făcute online, pe site. Consider că este o crimă pentru că nu poți să-ți faci ochelari de vedere fără ca să te duci la un specialist. (...) Există site-uri care vând ochelari de vedere ceea ce este incredibil pentru că o ramă de ochelari trebuie să se integreze perfect cu fața ta. Dacă rama de ochelari tu o cumperi de pe site, fără un specialist, ți-o pui pe față și ea nu se așează perfect, nu se integrează perfect cu fața ta. Și ea poate își vine prea în spate și automat vezi deformat. Poate îți vine prea în față, vei vedea deformat. Poate îți apasă aici (n.r. arată nasul), pe centrii nervoși.

Rama este exclus vreodată să ți-o cumperi decât dintr-o optică medicală unde tu o probezi, iar specialistul verifică dacă ea nu-ți atinge centrii nervoși și dacă ea se integrează perfect și dacă rama se ajustează întotdeauna cu mânuțele noastre, ale specialiștilor, pe fața purtătorului”, a precizat managerul OPTICRIS, Elena Cristescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel