Nelu Ploieșteanu a murit de COVID. Avea 70 de ani

Doliu
Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de jurnalista Mara Bănică pe Facebook.

Artistul Nelu Ploieșteanu, în vârstă de 70 de ani, a murit. Era internat în Spitalul Floreasca de COVID. ”Speram să nu primesc niciodată vestea asta... Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu și să-ți Odihnească sufletul în Rai!”, scrie jurnalista Mara Bănică pe Facebook.

Nelu Ploieșteanu era internat din 13 martie la Spitalul Floreasca din Capitală. Artistul a fost diagnosticat cu infecția COVID, dar a plecat din spital pe semnătură.. La câteva zile, starea lui s-a înrăutățit și a ajuns iarăși la spital, iar medicii au fost nevoiți să-l intubeze.

”Nea Nelu s-a îmbolnăvit la începutul săptămânii, a fost internat 48 de ore, și cred că făcea parte din categoria bolnavilor ”Toma Necredinciosul”, care a negat virusul și existența lui. De altfel și mie îmi spunea că nu e decât o răceală, motiv pentru care a plecat pe propria semnătură din spital. Starea lui se agravase, avea nevoie de un Computer Tomograf pentru ca medicii să detecteze cât de grav sunt afectați plămânii, însă Nea Nelu a refuzat. A plecat pe semnătură, a ajuns acasă miercuri seara, starea lui s-a agravat foarte tare, până când saturația de oxigen a ajuns la 50%, practic nu mai putea respira. Atunci au chemat ambulanța și a fost din nou transportat la spital. Din nefericire a ajuns intubat într-un timp foarte scurt, cu șanse extrem de mici de supraviețuire”, povestea, la mijlocul lunii martie, Mara Bănică, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel