Mihai Mitoșeru, apel de donare de sânge pentru mama sa: avem mare nevoie de ajutorul vostru

Donarea de sânge
Mihai Mitoșeru adresează un apel pe rețelele de socializare prin care cere ajutorul oamenilor să doneze sânge pentru mama sa. Aceasta trebuie operată de o tumoră.

Prezentatorul TV Mihai Mitoșeru a lansat un apel de ajutor pe rețelele sociale. Acesta le cere oamenilor care pot să doneze sânge pentru mama sa a cărui operație a fost amânată azi din pricina lipsei de sânge.

”Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia sa fie operată azi (având o tumoră benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operatia trebuie amânată! Vă rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă să doneze la orice centru de hematologie din țară, dar cu specificația: “pt Mitoșeru Georgeta Camelia și spitalul Sanador”! Indiferent ce grupa de sânge aveți! Vă mulțumim din suflet! Doamne ajută!”, scrie acesta pe Facebook.

Meningiomul este o tumoră benignă, de regulă solitară, și - scrie neurochirurgie4.ro - ca frecvență reprezintă 20% din tumorile primitive intracraniene. Constituie o tumoră a vârstei medii şi afectează predominant femeile. Meningiomul, tumoarea care apare la meninge - membrana care înconjoară creierul și măduva spinării. În general, cele mai multe tumori de acest tip sunt benigne (necanceroase). Apare, de obicei la femeile în vârstă, dar poate să afecteze și bărbații de orice vârstă, potrivit humanitas.net. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel