Urmărește dezbaterea live

Meghan Markle, diagnostic: Am fost spitalizată. Mi-a schimbat absolut toată viața. Experții regali, dezvăluire: Este o boală ereditară

Meghan Markle - Foto: Youtube  Interview with Oprah Winfrey / Netflix
Ce probleme de sănătate are Meghan Markle. Ce declarații a făcut soția Prințului Harry și ce spun experții în sănătate despre diagnosticul ei.

Meghan Markle a făcut furori în cariera sa, fiind una dintre cele mai iubite actrițe după serialul "Suits", iar vestea că intră în Familia Regală a Marii Britanii a surprins pe toată lumea și a stârnit un val impresionant de aprecieri la adresa ei. Ei bine, deși a fost iubită de foarte mulți oameni la început, fiind asociată de multe ori cu Prințesa Diana, Meghan Markle a mai scăzut în ochii publicului din întreaga lumea, asta după ce, alături de Prințul Harry, au decis să părăsească Familia Regală, să se mute în SUA și să facă o mulțime de dezvăluiri incomode despre membrii Casei Regale.

Ei bine, deși a fost în lumina reflectoarelor mult timp, fosta ducesă de Sussex s-a luptat cu ceva probleme de sănătate care au obligat-o să meargă la spital.

"Obișnuiam să am migrene debilitante. Am fost spitalizată pentru ele", a declarat Meghan Markle pentru The Chalkboard.

Camilla, soția Regelui Charles, diagnostic dureros. Ce BOALĂ are și de ce și-a scos uterul: Calitatea vieții ei a devenit sumbră. Și-a pierdut dorința de a trăi

O migrenă este, de obicei, o durere de cap moderată sau severă, resimțită ca o durere pulsatilă pe o parte a capului. Mulți oameni au, de asemenea, simptome cum ar fi senzația de rău, starea de rău și sensibilitate crescută la lumină sau la sunet.

Migrena este o afecțiune frecventă, afectând aproximativ 1 din 5 femei și aproximativ 1 din 15 bărbați. De obicei, acestea încep la începutul vârstei adulte.

3. -imagine fara descriere- (migrena_38931700.jpg)

FOTO: Freepick

Cauza exactă a migrenelor este necunoscută, deși se crede că acestea sunt rezultatul unor modificări temporare ale substanțelor chimice, nervilor și vaselor de sânge din creier.

Unii oameni consideră că atacurile de migrenă sunt asociate cu anumiți factori declanșatori, care pot include:

- începerea menstruației

- stresul

- oboseala

- anumite alimente sau băuturi.

Jill Biden, diagnosticată cu cancer de piele. L-a descoperit după un control de rutină. Cum se manifestă simptomele

Ce leac a găsit Meghan Markle împotriva problemei sale. Prințesa Diana și Serena Williams au avut aceleași probleme

 

Din fericire, Meghan Markle a găsit un leac care funcționează pentru ea: acupunctura, care a scăpat-o de durerile de cap paralizante.

"Acupunctura și medicina orientală mi-au schimbat absolut toată viața. Viața fără migrene este un schimbător de joc", a spus ea.

Meghan Markle nu este singurul membru al Casei Regale care s-a luptat cu aceste dureri de cap groaznice. Potrivit lui Earl Charles Spencer, fratele Prințesei Diana, mama Prințului Harry a avut o "durere de cap crăpat" în ziua nunții sale din cauza faptului că purta o tiară grea, potrivit Hello Magazine.

Mai mult, în timp ce Meghan Markle nu a vorbit despre alte tratamente pe care le-a încercat pentru durerile ei de cap, este posibil să fi discutat cu colega ei de suferință Serena Williams. Cele două sunt prietene apropiate, iar asul tenisului a fost, de asemenea, lovit de migrene teribile.

"Întotdeauna am avut dureri de cap și nu mi-am dat seama că sunt migrene până când am fost mult mai în vârstă", a spus Serena Williams într-un videoclip pe Instagram: "Sunt dureri de cap de măcinare pe care le simt în tâmple, în partea din față a capului".

Vorbind despre modul în care migrenele i-au afectat abilitățile sale sportive, Serena Williams a spus: "Sunt migrene: Au fost momente în care am fost pe teren, în mijlocul unui turneu de Grand Slam, și nu este o ocazie în care să mă pot opri și să spun: Am nevoie de zece minute, sau am nevoie de o oră, sau pot juca mâine?"

Serena a declarat că și-a vindecat migrenele luând un analgezic cu acțiune rapidă care nu îi afectează abilitățile de tenis.

Afecțiunea ereditară pe care ar avea-o Meghan Markle

 

Potrivit unor experți, citați de Express, Meghan Markle pare că ar avea o afecțiune ereditară neobișnuită, numită hipermobilitate articulară.

Sindromul de hipermobilitate articulară este atunci când aveți articulații foarte flexibile și acest lucru vă provoacă dureri (vă puteți considera ca având articulații duble).

Acesta afectează de obicei copiii și tinerii și adesea se ameliorează pe măsură ce îmbătrâniți.

Cunoscută și sub numele de laxitate articulară, afecțiunea ereditară afectează până la 20% dintre oameni și ar fi fost detectată de unii experți regali atunci când au privit fotografii cu Meghan Markle în timpul celei de-a doua sarcini.

2. -imagine fara descriere- (hipermobilitate_25270000.jpg)

FOTO: Freepick @Alessandro_Grandini

În timp ce își legăna burtica, degetul mare al lui Meghan părea să se îndoaie neobișnuit de mult, iar experții spun că acesta este exact genul de lucru pe care l-ai vedea la cineva care are hipermobilitate.

Pe lângă faptul că o face mai flexibilă decât majoritatea oamenilor, este posibil ca hipermobilitatea să fi avut un impact și asupra nașterii lui Lili, în iunie.

"Din cauza fragilității țesutului conjunctiv, hipermobilitatea a arătat că poate exista o legătură cu travaliul timpuriu", a declarat Alexandra Kremer, antrenor de sarcină, pentru The Sun, care a avertizat că hipermobilitatea înseamnă că sarcina poate avea un "tribut mai mare asupra ta și a corpului tău", iar Meghan ar putea avea nevoie de "un sprijin suplimentar pentru articulații, cum ar fi o centură pelviană".

Românii, printre cei mai fericiți oameni din lume?! De ce raportul WHR e un semnal de alarmă și de ce suntem, de fapt, un "popor profund nefericit". Leca: Tristețea va crește!

Cu toate astea, hipermobilitatea nu este periculoasă.

"Persoanele cu hipermobilitate sunt adesea capabile să-și miște membrele în moduri în care alții nu pot, la fel ca în fotografia în care degetul mare al lui Meghan pare îndoit în mod incomod. Înseamnă că unele sau toate articulațiile unei persoane pot avea o gamă neobișnuit de mare de mișcare.

Hipermobilitatea este o afecțiune ereditară, principala cauză a acesteia fiind modificările determinate genetic la nivelul colagenului, un tip de proteină din organism care se găsește în ligamente, pentru a le susține.

O cantitate insuficientă de colagen în organism poate face ca articulațiile să fie moi și elastice", a declarat osteopatul Anisha Joshi, pentru Hello.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel