Medicina dentară digitală, cu prof dr Doron HAIM la ACADEMIA DE SĂNĂTATE (PARTEA 2)
19 dec 2021, 20:04

Prof dr Doron HAIM la Acdemia de Sănătate
EXCLUSIV
Prof dr Doron HAIM, reputat expert stomatolog din Israel, revine luni, 20 decembrie, de la ora 11.00, la Academia de sănătate, emisiune realizată de prof dr Irinel Popescu, pentru a discuta despre Medicina Dentară Digitală și abordarea cazurilor complicate în stomatologie. Este a doua parte a emisiunii care ne va dezvălui cele mai performante tehnici digitale folosite în medicina dentară. 

Prof. dr. Doron HAIM, invitatul de luni, 20 decembrie, al prof.dr. Irinel Popescu la emisiunea Academia de Sănătate, este director al Departamentului de Medicină Dentară de la Centrul Medical Assaf HaRofeh, afiliat al Facultății Maurice and Gabriela Goldschleger de la Universitatea din Tel Aviv.

Este, de asemenea, în același timp, președinte al Asociației Israeliene de Medicină Dentară Digitală și Asistată de Computer, co-fondator și președinte al unei alte asociații israeliene, Israeli Mobile Dentistry Non Profit Organisation „Prof. Dr. Adi A. Garfunkel”.

Nu în ultimul rând, el este profesor asociat la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași.

La această a doua ediție a a emisiunii Academia de Sănătate, reputatul specialist va prezenta un al doilea caz de excepție rezolvat cu ajutorul tehnologiei digitale.

„Domnul profesor Haim abordează și pacientul cu risc medical, deci cu multe comorbidități și cu o situație precară, folosind anestezia generală. El a fost un pionier al introducerii anesteziei generale în Israel”, a epxlicat prof dr Irinel Popescu. 

A doua parte a emisiunii va fi difuzată LIVE, luni, 13 decembrie, de la ora 11.00, cu reluare de la ora 19.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe Dc News TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Educația, efecte asupra sănătății. Patru ani de studii scad riscul de a dezvolta anumite boli

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?