Maria Georgescu (ARAS): ultimele informații în HIV, Hepatită C și droguri. Interviurile DC News și DC Medical

Dr Maria Georgescu, la Interviurile DC News și DC Medical, emisiune realizată de Val Vâlcu.
EXCLUSIV
Directorul executiv al ARAS, Dr Maria Georgescu, vine la Interviurile DC News și DC Medical, vineri, 11 septembrie, la ora 08.00, cu ultimele informații despre evoluția HIV, a hepatitei C și a consumului de droguri în România. 

Cum a afectat pandemia COVID-19 testarea, prevenția și tratamentul în cazul pacienților cu HIV/SIDA? Care este situația la zi cu transmiterea acestei maladii, dar și a hepatitei C în România? Și cum a evoluat consumul de droguri în țara noastră?

Sunt doar câteva dintre întrebările la care va răspunde Dr Maria Georgescu, directorul executiv al ARAS (Asociația Română Anti-SIDA). 

Emisiunea va fi difuzată vineri, de la olra 08.00, simultan pe paginile de Facebook și contrile de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel