Mâncarea fast-food adorată de Kate Middleton și Prințul William. Regina Elisabeta, surprinsă la kebab: Nu comandăm la Palat, ridicăm noi

Mancarea fast food adorata de Kate Middleton si Printul William. Regina Elisabeta, surprinsa la kebab - Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge
Kate Middleton și Prințul William au recunoscut că mănâncă fast-food. Care e preparatul lor preferat. Nici Regina Elisabeta nu se lasă mai prejos.

Membrii Familiei Regale a Marii Britanii au un set de reguli destul de stricte și pe lângă neutralitatea politică, aceștia au câteva interdicții și când vine vorba de mâncare. 

Chiar dacă au acces la cele mai selecte, fine și delicioase preparate din lume, atât Regina Elisabeta, cât și Prințul William preferă să mai mănânce și fast-food.

Kate Middleton și Prințul William au dezvăluit că, odată la ceva timp, comandă mâncare de la fast-food.

Într-un interviu recent pentru BBC Radio 1, Kate Middleton a dezvăluit că adoră să comande curry, însă Prințul William nu îi împărtășește pofta, pentru că el nu este mare fan al mâncărurilor picante.

"Nu comandăm la Palat, în general. Avem grijă să mergem să ridicăm mâncarea"

 

Cuplul a mărturisit că nu comandă mâncarea direct la ușa Palatului și că, în general, un membru din staff-ul lor merge la restaurant pentru a ridica preparatele.

Întrebată care este mâncarea sa preferată, Ducesa de Cambridge a răspuns, fără să stea pe gânduri: "Curry, cu siguranță" și a adăugat râzând că: "nu comandăm la Palat, în general. Avem grijă să mergem să ridicăm mâncarea. Nu noi".

Prințul William s-a lăsat până la urmă influențat de gusturile soției sale, așa că a început să mănânce foarte des pui masala. Îi e foarte greu să aleagă între pizza și mâncare chinezească, dar recunoaște că îi este recunoscător polițistului care îi asigură protecția, pentru că datorită lui a mâncat pentru prima oară la Nando's, unul dintre cele mai apreciate fast-fooduri din Marea Britanie.

"Toată lumea iubește Nando's. De fapt, polițistul care e cu mine din nou astăzi este cel care mi-a luat Nando's în tot timpul ăsta, e vina lui", a declarat Prințul William, într-un interviu din 2020.

Totuși, plăcerea vinovată a lui Kate Middleton l-a molipsit pe Prințul William, care a ajuns să declarare că "ador curry-ul, dar să nu fie prea picant".

"Chicken masala, îl iubesc. Puțin aromat. Nu îmi place sosul vindaloo, să spunem", a mai adăugat fiul Prințului Charles.

Care e mâncarea fast-food preferată a Reginei Elisabeta

 

Nici Regina Elisabeta nu se lasă mai prejos și din când în când lasă preparatele fine și mănâncă fast-food. 

Cu toate acestea, gusturile sale sunt diferite de cele ale tânărului cuplu. 

Atunci când se află la castelul Balmoral, ea comandă pește și cartofi prăjiti de la restaurantul din zonă. Mai mult, în trecut a savurat și kebap, iar șoferul fast-foodului de la care a comandat mâncare chiar la ușa Palatului a fost surprins să afle că a servit-o, fără să știe, pe Regina Elisabeta.

"Am presupus că mâncarea e pentru un servitor. Când am ajuns la intrare, un majordom a luat comanda și a spus că e pentru Regină. Sper că i-a plăcut, se știe că facem cele mai buni kebapuri din Norfolk", declarat șoferul restaurantului.

Alimentul interzis pentru membrii Familiei Regale. Reguli stricte

Din cauza faptului că Familia Regală are de obicei multe întâlniri de-a lungul zilei, nu li se permite să mănânce usturoi. În plus, pastele nu sunt interzise, dar sunt consumate la ocazii speciale și acelaşi lucru se întâmplă şi pentru cartofi şi orez.

Mai mult, le este interzis să mănânce cu mâinile. Chiar dacă la mesele importante este ceva normal, se pare că până și fructele le mănâncă cu tacâmurile. Acesta este motivul pentru care strugurii sunt serviţi mai des, deoarece sunt uşor de consumat. Un alt detaliu interesant este şi în cazul burgerilor care trebuie aduşi la masă fără chifle, pentru a putea fi tăiaţi cu cuţitul şi furculiţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel