Manager Institutul Nasta, consultații fără drept de liberă practică?

Timp de câteva zile, managerul spitalului s-ar putea să nu fi avut drept de liberă practică
În plin scandal legat de pacienții care au murit din cauza suprainfecției cu Acinetobacter la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală, angajații spitalului spun că managerul n-ar fi avut drept de liberă practică câteva zile, timp în care a dat totuși consultații, a făcut internări și a completat fișe medicale. Managerul are însă o altă explicație.

Surse DC NEWS au dezvăluit că managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală. Dr. Beatrice Mahler-Boca ar fi avut avizul de liberă practică „inactiv" câteva zile.

Angajații au descoperit în ziua de 12 februarie, dimineața, pe portalul Colegiului Medicilor București că dr. Mahler era trecută drept „inactivă, fără drept de liberă practică". Ea ar figurat așa până astăzi de dimineață (15 februarie), când pe site-ul CMB s-a modificat informația și a apărut cu aviz de liberă practică „activ".

În acest timp, însă, în registrul de consultații și în platforma informatică a Institutului figurează cu consultații și internări de zi pe toată perioada când nu avea drept de liberă practică.

Cum a explicat managerul această situație, citește în: 

Morți, scandal la Institutul Nasta. "Am și documente, dar cred că mă puteți crede pe cuvânt"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel