Iată cum să devii un jucător profesionist de jocuri de noroc

Iată cum să devii un jucător profesionist de jocuri de noroc
Stilul de viață al unui jucător profesionist de cazinou, așa cum este portretizat în filmele de la Hollywood și în reclame, este foarte atractiv.

Nimeni nu ar refuza un trai plin de bogăție, cu haine luxoase, călătorii cu avioane private, cocktailuri în stațiuni exotice și case somptuoase. Dar până să ajungi la așa ceva trebuie să parcurgi un drum lung și greu și e nevoie de mult mai mult decât o simplă dorință de a deveni un jucător profesionist bun și bogat.

Fie că preferi cazinourile tradiționale, fie că le alegi pe cele online, ai nevoie de același plan de bătaie pentru a trece de la stadiul de jucător amator la unul profesionist. Înainte de toate, este necesar să ai o abordare foarte pragmatică, să știi exact ce vrei, să fii rațional și să te antrenezi în continuu până când devii foarte bun.

Trebuie să fii conștient că nu vei reuși să te îmbogățești dacă vei juca sloturi pe bani sau sloturi gratis, acestea fiind destinate exclusiv distracției. În schimb, poți foarte bine să fii un jucător profesionist excelent la jocuri de masă precum poker sau blackjack.

Citește mai departe pentru a afla ce trebuie să faci ca să devii jucător profesionist de cazinou și ce calități te vor ajuta în drumul spre o carieră în industria jocurilor de noroc.

Care este bugetul tău total?

La un moment dat, fiecare jucător s-a gândit să transforme bănuții puțini pe care i-a pariat la un joc în milioane. Dar, din păcate, ai mai multe șanse să fii lovit de un fulger decât să joci pe bani puțini și să te bucuri de o victorie zdrobitoare.

Aici intervine bankroll-ul (bugetul pe care îl ai pentru jocuri de noroc). Când ai bani puțini, îți permiți să joci la nivel de amator, chiar de începător. Este și recomandat, de altfel, ca atunci când ești fără experiență să pariezi sume mici și să nu te aventurezi în partide de joc cu oponenți peste nivelul tău.

Pentru a deveni jucător profesionist ai nevoie de un bankroll mare pentru că cei care joacă la acest nivel sunt dintr-o ligă superioară. Se pariază mulți bani, dar se și câștigă mulți bani.

Acum este momentul să te întrebi câți bani ai în acest moment pentru că înainte să țintești spre o carieră de jucător profesionist, este ideal să ai un plan pentru a face bani (fie printr-o afacere, fie printr-o profesie bănoasă). În timp ce îți crești veniturile, te și antrenezi la jocul preferat, pariind atât cât îți permite bugetul actual. Pe măsură ce trece timpul, exersezi și îți crești sursele de venit, vei observa că progresezi. Doar cu răbdare și muncă vei reuși.

Ia în considerare abilitățile de care ai nevoie și învață

Nu este suficient să exersezi și să ai bani pentru mize. Mai ai nevoie și de abilități precum managementul timpului, controlul emoțional, abilități analitice și matematice, noțiuni de înțelegere a limbajului corpului și altele.

Un jucător profesionist nu joacă niciodată la voia întâmplării, nu se lasă dus de val, ci are o strategie bine pusă la punct. Totul este planificat, de la buget până la atitudinea la masa de joc. Un jucător profesionist este prieten cu calculele matematice pentru că, de exemplu, când joci poker trebuie să fii capabil să calculezi rapid ce mână poți forma, dar și să anticipezi ce mâini ar putea avea adversarii.

În jocurile de noroc la nivel profesionist nu au ce căuta emoțiile, nervii, deciziile iraționale. O hotărâre proastă te poate costa scump. Un jucător de talie înaltă nu aleargă niciodată după recuperarea pierderilor, acesta știe exact când și de ce să se oprească.

Trebuie să înveți să faci față situațiilor stresante și grele. În jocurile de cazinou profesioniste există multe momente de tensiune, de joc sub presiune și dacă te blochezi ai pierdut jocul prin luarea unei decizii proaste. Stăpânirea de sine, păstrarea rațiunii și jocul în condiții de stres sunt abilități care trebuie dobândite.

Chiar dacă factorul noroc este implicat în aceste jocuri, dacă ești posesor al unor abilități importante, se reduce enorm riscul de a pierde.

Acordă-ți timp pentru comutarea la jocul profesionist

Atunci când ești jucător amator îți petreci timp ocazional jucând. Poate intri pe un site de gambling câteva minute sau o oră după ce ai terminat lucrul. Un jucător profesionist își petrece majoritatea timpului urmărind jocuri, studiind strategii sau antrenându-se. Este un program asemănător cu al unui sportiv.

A deveni un jucător profesionist de succes este un proces lung și lent. Este nesăbuit și imposibil să treci brusc de la jocurile de noroc ocazionale la cele profesionale. Dacă ai un job cu un program normal de la 9 la 5, pasul înțelept va fi comutarea lentă și cu atenție spre jocurile de noroc la nivel profesionist. Poți face trecerea prin schimbarea de la un loc de muncă full time la unul part time și apoi să rămâi exclusiv pe jocuri de cazinou profesioniste.

În drumul tău spre jocul profesionist, urmărește pe internet partide ale unor jucători celebri, încearcă să înveți din stilul lor de joc. De asemenea, învață din propriile greșeli și ține o evidență a câștigurilor și a pierderilor. Astfel vei urmări evoluția ta în timp.

Concluzie

Așadar, înainte să visezi la a deveni un jucător profesionist, asigură-te că ai un job foarte bine plătit pentru că jocurile de noroc sunt costisitoare. Fii conștient că e nevoie și de abilități precum calcule matematice, stăpânirea de sine, cunoașterea psihologiei umane pentru a fi un jucător bun. Mai ai nevoie și de multă răbdare, multă muncă și pasiune. Toate acestea adunate la un loc sunt o rețetă bună pentru un joc responsabil si de succes. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel