Iată cum îți poți schimba dantura și viața cu ajutorul implanturilor dentare (P)

Iată cum îți poți schimba dantura și viața cu ajutorul implanturilor dentare (P)
Un zâmbet încrezător și sănătos nu este ușor de păstrat de-a lungul anilor.

În spatele unui zâmbet frumos stau vizitele periodice la Medicul Stomatolog și o igienă bună în rutina zilnică. De multe ori, chiar dacă aceste obiceiuri sănătoase pentru dantura noastră sunt respectate, pot apărea probleme din cauza cărora dinții suferă.

Din cauza unor accidente, boala parodontală sau alte motive, pacienții ajung să-și piardă dantura parțial sau în totalitate. Din fericire, domeniul stomatologiei a avansat, iar acum este mult mai ușor să apelăm la servicii de specialitate pentru a ne recupera zâmbetul și masticația.

Dr. Cazacu Corrado este Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară și a reabilitat peste 1700 de arcade cu ajutorul procedurii ,,Dantură Fixă pe implanturi dentare”. Studiile sale naționale și internaționale l-au ajutat să facă performanță în domeniul implantologiei dentare. În prezent este președintele Asociației Stomatologilor Specializați în Chirurgie Dentară și Implantologie, ajutându-i și pe alți medici să realizeze această procedură. Mai mult decât atât, Dr. Cazacu Corrado este singurul medic acreditat de Zaga Center, rețeaua internațională a experților în implanturi zigomatice.

Cine poate beneficia de implant dentar?

Dacă suferi de boala parodontală, ești purtător de proteză dentară mobilă, nu mai ai niciun dinte sau ai carii severe care distrug întreaga dantură poți beneficia de implant dentar în urma unui consult de specialitate. Consultația alături de Dr Cazacu Corrado, Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară presupune realizarea unui plan de tratament predictibil după ce cu ajutorul unei radiografii sau a unui Computer Tomograf, toate problemele dentare ale pacientului sunt analizate atent.

Pot beneficia de implant dentar si pacientii care au diverse probleme de sănătate despre care sunt întrebați încă de la prima consultație. Spre exemplu pacienții care suferă de diabet, probleme cardiovasculare, osteoporoză sau care iau tratament cu coagulante trebuie să aibă în vedere respectarea unui protocol strict în acord cu medicul care supraveghează pacientul pentru bolile respective.

Vârsta maximă la care pacienții aleg implantul dentar nu este limitată. Cel mai în vârstă pacient tratat de către Dr Cazacu Corrado are 92 de ani .Implanturile dentare pot fi inserate la orice vârstă dacă pacientul are peste 18 ani și dacă starea generală de sănătate permite susținerea intervenției.

Ce este procedura "Dantură Fixă pe implanturi dentare"?

Procedura "Dantură Fixă în 24h pe implanturi dentare" este o procedură chirurgicală care constă în inserarea a 4 sau 6 implanturi dentare la nivelul maxilarului sau mandibulei pentru a înlocui întreaga arcadă dentară. Toată această procedură este posibilă datorită Sedării Conștiente . Pacientului îi sunt administrate de către medicul anestezist anumite substanțe pentru a se relaxa și a nu simți durere pe parcursul intervenției. Tot în această intervenție se pot face și adițiile de os sau sinus lifting-ul dacă acestea sunt necesare.

În aproximativ 24h, pacientului i se fixează si niste dinti provizorii cu care stă între 4 și 6 luni, perioadă în care are loc vindecarea implanturilor și a gingiei. Astfel i se poate asigura pacientului o reabilitare a zâmbetului imediat după intervenție. În tot acest timp, pacientul se prezintă la o serie de controale periodice pentru a urmări evoluția vindecării.

După această perioadă, pacientul revine pentru a i se fixa dinții finali a căror culoare și formă se decide împreună cu pacientul.

Dr Cazacu Corrado - Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară și fondator al clinicii de implantologie dentară DentOP

Dr Cazacu Corrado este Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolară. Experiența sa se bazează pe o multitudine de cunoștințe acumulate atât în cadrul cursurilor internaționale, cât și prin intermediul experienței strânse . Mai mult decât atât, este președintele Asociației Studenților Specializați în Chirurgie Orală și Implantologie, acolo unde a împărtășit din experiența sa și altor medici care se pregătesc să facă performanță în același domeniu.

Datorită acreditării sale internaționale Zaga Center, clinica este recunoascută ca fiind singura clinică din România acreditată de o rețea internațională de experți în implanturi zigomatice, o certificare că putem rezolva chiar și cele mai complicate cazuri clinice.

Îți poți schimba viața și masticația cu ajutorul implanturilor dentare

 

Atunci când alegi să ai o dantură fixă deja ai făcut primul pas spre o viață mai bună. Problemele legate de dantură cauzează mult stres și agitație persoanelor care nu pot mânca și se îngrijorează constant că și-ar putea pierde dinții în orice moment. Pe lângă acest fapt, încrederea de sine a pacientului se schimbă foarte mult în bine, deoarece vei avea un zâmbet mult mai frumos și estetic.

Chiar dacă pacienții au lucrări dentare vechi sau mobile, care nu îi mai ajută să aibă o masticație corespunzătoare sau un zâmbet sănătos, există și pentru aceștia soluții chiar dacă situația poate părea dezastruoasă.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel