Fibrilația atrială. Dr. Claudiu Stoicescu, la DC Medical

Fibrilația atrială - Foto: Freepick @ranastockbranding
EXCLUSIV
Fibrilația atrială, tot ce trebuie să știi. Dr. Claudiu Stoicescu este invitatul zilei la DC Medical.

Ce este fibrilația atrială?

Fibrilația atrială, adesea numită AFib sau AF, este cel mai frecvent tip de aritmie cardiacă tratată. O aritmie este atunci când inima bate prea încet, prea repede sau într-un mod neregulat.

Atunci când o persoană are fibrilație atrială, bătăile normale din camerele superioare ale inimii (cele două atrii) sunt neregulate, iar sângele nu circulă atât de bine pe cât ar trebui dinspre atrii spre camerele inferioare ale inimii (cei doi ventriculi). Fibrilația ventriculară poate apărea în episoade scurte sau poate fi o afecțiune permanentă.

Totul despre fibrilația atrială ne va spune medicul Claudiu Stoicescu, medic primar în Cardiologie, ce are competență în Ecocardiografie și Cardiologie intervențională.

Emisiunea va fi difuzată joi, 5 ianuarie, ora 10:00, pe Youtube DC Medical și DC News, dar și pe Facebook DC Medical și DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel