Eugenia Șerban, momente grele, cu mai puțini prieteni: Au dispărut când au aflat că am cancer
08 aug 2020 / 23:00
Actrița Eugenia Șerban a vorbit la interviu la DC News și DC Medical despre cum s-au cernut prieteniile din jurul ei, odată cu aflarea diagnosticului de cancer. 
EXCLUSIV

Actrița a povestit că mare parte dintre prietenii de-o viață, au dispărut în momentul în care le-a dat vestea că se confruntă cu cel mai greu episod din viața ei. 

 

 

"Marea majoritate a prietenilor de-o viață au dispărut, în acea perioadă, din momentul în care au aflat că am cancer. Au reapărut atunci când m-au văzut bine la televizor, spunându-mi că nu știau cum să vorbească cu mine în acea perioadă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am suficienți prieteni și că am acceptat în viața mea prieteni noi, care au știut să-mi fie alături în acestă perioadă. Dar este foarte adevărat că s-a făcut curat în viața mea. Și da, marea majoritatea sunt prieteni buni doar în perioadele bune, vesele, prietenii care dispar în momentele foarte grele nu sunt prieteni, ei doar se folosesc de noi. 

Nu au curaj

Am constatat că în momentul în care un așa zis prieten, marea majoritate, când află de o boală grea, a cuiva foarte apropiat,imediat asociază boala cu greutatea lor de a trece prin asta. Și atunci fug. Acesta este un principal motiv pentru care ei dispar și nu îți sunt alături, pentru că nu au curajul și nici dorința de a se înhăma la ceva atât de greu", a povestit Eugenia Șerban la DC Medical. 

 

 

VIDEO

 

 

 

VEZI ȘI Eugenia Șerban, lupta cu cancerul. Gestul care a salvat-o și pe care fiecare femeie trebuie să îl facă

 

 


Ştiri Recomandate

TEST COVID la intrarea în Franța. Măsurile din Germania
3 legume pe care le poți cultiva primăvara devreme
ACIDUM DEHYDROCHOLICUM - prospect
BISMUTHI OXIDE - prospect
Zece alimente care au grijă de sănătatea ficatului
PERINDOPRILUM - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri