Dr Monica Pop: S-a întâmplat O MARE MINUNE! O astfel de întâmplare ne dă aripi

Prof dr Monica Pop. Foto: Facebook
Prof Dr. Monica Pop a relatat pe pagina sa de socializare povestea incredibilă a unui bărbat, care a fost salvat de medici, în mod miraculos, după ce i-a sărit în ochi o bucată de sârmă ruginită. 

Medicul spune că medicii care l-au salvat pe bărbatul al cărui destin s-a dovedit norocos, sunt medici cu har și au făcut o minine. 


"Un pacient a venit cu o urgență majoră: i-a sărit din motocoasă o sârmă în ochiul drept. Sărma ruginită, mai lungă decât diametrul ochiului, ÎNFIPTĂ ÎN NERVUL OPTIC! Lipsa vederii, exoftalmie, infecție. 2 zile internat în alt oraș, fară diagnostic de corp străin, fară tratament. CU VIAȚĂ ÎN PERICOL din cauza infecției. Tratament urgent cu antibiotice în perfuzie, anticoagulant, etc. Avem tot ce ne trebuie", a povestit dr. Monica Pop pe pagina sa de Facebook. 


Medicul a povestit că bărbatul a fost operat de doamna dr. Nicoleta Avidis Zamfiroiu, medic oftalmolog cu supraspecializarea grea în chirurgie vitreo-retiniană. 

 


"Inima în gât pt că la extragerea sârmei din mijlocul nervului unde sunt vasele principale, artera și vena nervului optic, se putea produce o hemoragie puternică și foarte periculoasă! A scos-o încet, nu s-a produs nimic!"

 

Medici cu har

 "Bravo din suflet,doamna Doctor cu mâini și suflet de aur! Bucurie mare! Aplauze în sala și de la cei care urmăreau pe tv la distantă! Apoi, cu tratament susținut local și general, pacientul și-a revenit încet. Vederea- bineînțeles, nu, nu se putea niciodată! Așa am zis toți, după o experiență de zeci de ani în asemenea cazuri! Șansă de vedere era de 1 la  un milion sau cred că nici atât! Bine că este în viață și că ochiul arata bine că aspect!


Azi, pacientul a venit la control! PACIENTUL VEDE! INCREDIIIIIIBIL! NU POT SĂ CREEED! E O MARE, MARE MINUNE! UNA MAAARE!", a povestit medicul cu entuziazm.


"Am făcut o viață urgente de specialitate! După toate canoanele, era practic imposibil! Uite că E POSIBIL!
Colegi medici din orice specialitate : NU ABANDONAȚI NICIODATĂ! ORICÂT AR FI DE MICĂ ȘANSĂ UNUI PACIENT, ÎNCERCAȚI-O!
O astfel de întîmplare ne dâ aripi, că de curaj nu avem nevoie, avem!", a subliniat medicul. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel