Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dr Carmen Liliana Dincă, virozele și gripa la copii. Interviurile DC News și DC Medical
18 oct, 03:23
Dr Carmen Liliana Dincă, medic primar pediatrie, vorbește astăzi, de la ora 11.00, la Interviurile DC News și DC Medical, despre pericolul dat de viroze și gripă la copii. Emisiunea va fi transmisă simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical.
Dr Carmen Liliana Dincă. Foto: DC Medical
EXCLUSIV

Dr Carmen Liliana Dincă, medic primar pediatrie, este șeful Secției de Pediatrie de la Spitalul Clinic Sanador. La Interviurile DC News și DC Medical, specialistul va aborda, în principal, virozele și gripă.

Mai devreme decât anul trecut, anul acesta în România au fost confirmate primele cazuri de gripă clinică. În plus, spun medicii, gripa și virozele își pierd treptat sezonialitatea, ceea ce aduce noi probleme și provocări.

La emisiunea de astăzi vor afla răspunsuri la câteva întrebări esențiale. În primul rând, cum a debutat sezonul gripal 2019-2020, cum facem diferența între cele două afecțiuni și ce mijloace de protecție avem la îndemână?

Apoi, de ce se recomandă ca cei mici fie vaccinați împotriva gripei? Când se face vaccinul antigripal, adică de la ce vârstă este el indicat și de ce? Ce simptome pot să apară după efectuarea vaccinului? Mai este posibil ca cel mic să facă gripă deși a fost vaccinat?

În ce cazuri nu se recomandă vaccinarea antigripală? Care sunt simptomele care apar în cazul pacienților alergici la substanțele din vaccin? Și, nu în ultimul rând, de ce vaccinul contra gripei trebuie făcut în fiecare sezon?

Emisiunea va fi transmisă simultan, de la ora 11.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical.

Ulterior ea va putea fi urmărită și aici.


Ştiri Recomandate

De ce nu e bine să te uiți des în oglindă
Intoxicații Timișoara, panică într-un alt bloc. 10 locatari consultati de medici
Epilepsie, posibil medicament care reduce crizele cu 55%. Încă în teste
Diverticulita, opt simptome la care ar trebui să fii atent
Alăptarea în spital din primele zile, mai puține decese subite și neașteptate
Colangita biliară primitivă, dezbatere în direct la DC Medical
Mai multe antibiotice orale, mai mare riscul de Parkinson
Coșmaruri, 7 declanșatoare comune pentru visele urâte
Comentarii