Dr. Anca Hâncu: Rolul nutriției în astm, la Interviurile DC MEDICAL

Aanumite alimente pot face rău bolnavilor cu astm
Dr. Anca Hâncu, medic nutriționist și doctor în medicină, va explica, astăzi, de la ora 11.00, EXCLUSIV la Interviurile DC MEDICAL, care este rolul nutruției în astm și cum pot influența alergiile alimentare această afecțiune pulmonară. Vom afla și care este cea mai bună dietă pentru bolnavii de astm și cum poate fi ea adaptată 100% românește. 

Nu e un secret pentru nimeni că ceea ce mâncăm ne poate afecta în moduri nebănuite. În ediția de astăzi a Interviurilor DC MEDICAL, vom vorbi despre rolul pe care-l are nutriția în astm, o afecțiune pulmonară din ce în ce mai des întâlnită.

Invitat al emisiunii va fi dr. Anca Hâncu, medic nutriționist și doctor în științe medicale, care ne va vorbi despre cum agravează mâncarea astmul, care sunt alimentele care ne pot face probleme și care este legătura dintre alergiile alimentare și afecțiunea pulmonară.

Nutriționistul va da sfaturi speciale pentru obezi, întrucât cei cu afecțiuni pulmonare sunt o categorie aparte. Nu în ultimul rând, vom afla care este cea mai bună dietă când vine vorba de astm.  

Interviul DC MEDICAL va fi transmis astăzi, de la ora 11.00, pe pagina de Facebook și canalul de Youtube ale DC MEDICAL, iar ulterior va putea fi urmărit și AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel