DIETA cu supă de varză: rețetă ușoară în 5 pași

imagine cu rol ilustrativ
Dieta cu supă de varză este un regim popular pentru pierderea în greutate. În această dietă, trebuie să consumi supă de varză timp de șapte zile.  Dacă te gândești să încerci această dietă, avem pentru tine o rețetă rapidă și ușoară de supă de varză. 

Dieta cu supă de varză este indicată pentru pierderea în greutate pe termen scurt și necesită cât mai multe lichide (supă) timp de șapte zile. Această cură de slăbire este eficientă prin restricționarea aportului de calorii.

În timp ce ții această dietă, ai voie să consumi alte alimente împreună cu supa, cu un conținut scăzut de calorii. Zahărul și alimente precum cartofi la cuptor, porumb, banane etc. trebuie evitate în primele 3 zile.

Iată o rețetă ușoară de supă de varză

 

Pasul 1

Taie legumele, inclusiv morcovi, ardei verzi, ceapă, roșii, ciuperci, varză și țelină, în cuburi.

Pasul 2

Pune puțin ulei de măsline în tigaie și adaugă ceapa. Sotează ceapa la foc mare, până devine aurie. Apoi adaugă morcovii tăiați, roșiile, ciupercile, ardeii verzi, varza și, în final, țelina.

Pasul 3

Toarnă 6-7 căni de apă peste legumele transferate într-o oală și lasă să fiarbă. Redu flacăra la mediu.

Pasul 4

Gătește până când legumele devin moi și fragede, adică 30-45 de minute. 

Pasul 5

Condimentează cu puțină sare și piper negru. După preferințe, poți adăuga și alte condimente, cum ar fi fulgi de ardei iute, sau ierburi (precum pătrunjelul), pentru un plus de aromă și prospețime. 

Citește și 10 sfaturi aprobate de experți pentru a pierde în greutate după sarcină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel