Cum să îți întărești sistemul imunitar în doar 15 secunde. Metodă simplă și eficientă

Un sistem imunitar puternic este vital în combaterea oricăror infecții sau boli. 

Un medic rus spune că sistemul imunitar poate fi "reparat" în doar 15 secunde, cu ajutorul unei metode simple. Este vorba de băile cu apă rece sau călcarea ușoară a apei reci cu tălpine. 

Potrivit profesorului rus Sergey Bubnovsky, specialist în kinesioterapie, procedura îmbunătăţește circulaţia periferică, întărește activitatea inimii, conferă un tonus muscular bun și crește rezistenţa organismului la infecţii.

Cum trebuie procedat

- În încăpere trebuie să fie cald

- Picioarele tale nu trebuie să fie reci

- În fiecare seară, umple un lighean cu apă rece, în care înmoi picioarele. Nu folosi apă caldă.

- Lovește uşor apa cu tălpile timp de 15 secunde. După acest timp, scoate picioarele din apa rece, iar fără a le usca sau şterge cu prosopul (ci ude) le vei încălţa imediat cu o pereche de şosete groase din lână. Timp de un sfert de oră, circulă prin casă.

- Repetă această procedură în fiecare seară, pentru stimularea imunităţii.

De ce este eficientă această metodă?

Presupunând că picioarele sunt conectate la diferite organe ale corpului, conform medicinei tradiționale chineze, înmuierea lor în apă rece ar fi foarte benefică pentru sănătate, deoarece activează circulația sângelui în zonă, scrie Full Healthy Care

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel