Masajul cu bambus, terapie pentru trup și suflet. Dan Bujor: Sculptez fiecare părticică din corp

cum sa arati mai suplu - FOTO: Freepik@prostock-studio
EXCLUSIV
Cum să arăți mai suplu fără a fi nevoit să pierzi nici măcar o un kilogram, fără a face exerciții fizice obositoare și fără să te înfometezi.

Cum să arăți mai suplu fără a pierde nici măcar un kilogram, iar în timpul acesta să te bucuri și de relaxare. Dan Bujor, terapeut masaj cu bambus a explicat în exclusivitate pentru DC MEDICAL, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe care este tehnica minune care te ajută să arați mai slab fără a face efort.

”Masajul cu bambus este o artă. Este înrudit cu masajul Asiatic care se face peste tot în lume și este bazat pe relaxare. Eu am gândit acest masaj ca modelare corporală. Din mișcările lente l-am gândit ca un masaj de remodelare corporală, încât sculptez fiecare părticică din corp, de la picioare până la brațe.

Pe abdomen și pe spate se folosește la eliminarea surplusului de apă. Acel surplus de apă se găsesc toxine, iar în ceea ce privește celulele de grăsime, acestea sunt aplatizate.

Vezi și: Pandemia, transformată în hiperendemie. Când se termină COVID. Popovici: OMS a dat un semnal. Nu putem să așteptăm

Acest masaj nu se bazează pe slăbitul în kilograme. În circumferință acționează. Dacă ai 60 de kilograme, tot cu atâtea rămâi, dar pari de 55. Trebuie să faci acest tip de masaj pentru a întreține ce ai făcut timp de 10-12 ședințe și apoi trebuie să faci o dată pe săptămână pentru întreținere.

Altfel, celula iar se umple, dacă nu acționezi și alimentar. Noi nu dăm sfaturi de hârtie pe partea de nutriție”, a explicat Dan Bujor, terapeut masaj cu bambus, în exclusivitate de Pastila de frumusețe de la DC MEDICAL. 

Vezi și: Moartea părinților, efect sfâșietor. Este cea mai dramatică descoperire

Când se văd efectele

Există însă și mai multe lucruri de care trebuie să ținem cont atunci când apelăm la această metodă. În primul rând, trebuie să avem o dietă echilibrată. 

”Depinde și când începi să vezi că ai probleme pe partea de celulită să ai probleme cu greutatea. Când spui că ai problemele de acum 15 ani, atunci rezultatele se văd între 5-10 ședințe. Atunci începe pielea să devină netede. Masajul cu bambus tonifiază pielea și face ca acele celule să se spargă și să scot surplusul de apă din organism. Poate dura și 15 ședințe să se vadă rezultatele, iar apoi continuăm doar o dată pe săptămână pentru întreținere.

Variază de la persoană la persoană. Poate fi și ceva genetic, moștenit. Sunt unele persoane care au probleme la picioare, iar altele picioare au probleme la brațe sau abdomen. Eu lucrez personalitat”, a mai spus Dan Bujor.

Vezi și: COVID-19, greșeala majoră în privința tratamentului. Lupșe: Așteptăm minuni. Dacă ne-am fi vaccinat vârstnicii, nu am avea probleme

Cui nu îi este recomandat masajul cu bambus

”Dacă sunt persoane cărora medicul le interzice masajul, nu se face nici măcar acesta cu bambus. Dar, în principiu nu trebuie să ai psoriazis, probleme cu inima, hipertensiune, persoanele cu epilepsie”, a mai explicat terapeutul Dan Bujor.

Care sunt alimentele de evitat

O dietă echilibrată, fără un abuz de zahăr, grăsimi, alături de masajul cu bambus, contribuie la menținerea unei siluete suple. Astfel, terapeutul Dan Bujor a explicat care sunt alimentele pe care trebuie să le evităm. 

”Zahărul este marea problemă pe care îl găsim și în alimentele de zi cu zi. Zahărul este un conservant. Chiar și castraveții în saramură au zahăr. Este cel mai nociv. O linguriță de zahăr pe zi nu ar face rău, dar cine numără. 

Și sarea fizează apa. Reține apa”, a mai spus Dan Bujor.

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel