Cristi Brancu, infectat cu COVID: Nu vă uitați ciudat. A ajuns și la mine

Cristi Brancu. FOTO Instagram @Cristi Brancu
Cristi Brancu a anunțat că a fost depistat pozitiv Covid.

Cristi Brancu a prezentat emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV, de acasă, online. Prezentatorul TV a fost depistat pozitiv Covid cu o oră înainte de începerea emisiei, astfel că a fost nevoit să se izoleze. 

„Nu vă uitați ciudat la mine. Sunt chiar în direct cu voi dar sunt în direct, de acasă. M-am gândit foarte bine, ce este de făcut astăzi. Mai bine să ne privim direct în ochi și să vă spun că oricât am încercat să mă feresc, să iau toate medicamentele posibile și imposibile, totul să fie așezat, doamnelor și domnilor, covidul a ajuns și la mine. Cum s-a întâmplat? Și eu mă întreb uneori cum de am ajuns aici. În orice caz, ce este de reținut este că sunt acasă, astăzi facem emisiunea online, pentru că am primit rezultatul testului foarte de curând, acum o oră, și nu puteam să pun în pericol sănătatea invitațiilor. (..) Pentru cinci zile va trebui să stau acasă, cum spune legea. Dar nu vă las, vă prezentăm în continuare exclusivitățile!" , a declarat Cristi Brancu, în emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV.

Prezentatorul TV a început să prezinte simptome cu o zi înainte. Îndemnat de soția sa, acesta s-a testat. 

„Eu am reușit să cultiv o relație specială cu un fel de răceală. Din 2014 am un fel de răceală ciudată, dar nimic nu prevestea… Azi am avut un altfel de răceală. Aseară, Oana mi-a spus mai bine să fac un test”, a mai declarat Cristi Brancu, la Prima TV.

Cristi Brancu, dragoste la prima vedere, în direct. Şi-a cunoscut soția în timpul unei emisiuni.

Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP, pe la Prima TV, are o poveste de dragoste care pare desprinsă din basme. Cristi și Oana s-au cunoscut în urmă cu 14 ani, în direct, chiar în timpul unei emisiuni. El era prezentator, ea invitat.  

Într-un înterviiu pentru Spectacola, prezentatorul TV a povestit detalii din relația cu Oana Turcu.

SPECTACOLA: Ai marcat, recent, 14 ani de la momentul în care ți-ai cunoscut soția. Pe 21 ianuarie, în 2008, te-ai îndrăgostit, în direct, de Oana Turcu. 

CITEȘTE MAI DEPARTE PE SPECTACOLA.RO

Mirabela Dauer, cu SECHELE după infectarea cu COVID

Mirabela Dauer, îndrăgita cântăreață, a trecut prin ”experiența” COVID, după ce aproape doi ani de zile a reușit să se ferească de infectarea cu noul coronavirus, iar faptul că a fost vaccinată cu schema completă, plus doza ”booster”, a avut doar o formă ușoară a bolii, însă a rămas cu ceva sechele.

“Tocmai când s-a terminat pandemia asta, am luat și eu Covid. Vorba aceea, urma scapă turma. Din fericire, am avut o formă ușoară de boală, pentru că sunt vaccinată cu toate cele trei doze. Dacă se mai putea, o făceam și pe a patra. Nu mi-a fost frică de virus, eu nu prea am frică de boală. L-am luat dintr-o întâmplare. Nu am avut febră, nu am avut mare lucru, dar am rămas puțin cu o tuse”, a povestit vedeta, în emisiunea ”Exclusiv Vip”, de la Prima TV. (Citește mai departe AICI)

Vezi și: Keo, despre recuperarea post-COVID: Nu mă simt foarte "original". A fost un pic mai complicat decât mă așteptam

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel