Care tipuri de exerciții nu ar trebui să le evite femeile. Au impact hormonal extraordinar

Forța musculară
EXCLUSIV
Unele femei evită ridicarea de greutăți din varii motive. Realizatoarea TV Adina Hugeanu Hallas spune că acest tip de exerciții are un impact hormonal extraordinar pentru femeile peste 30 de ani.

Antrenamentul cu greutăți este un tip de exerciții fizice de care o parte dintre reprezentantele sexului frumos le evită.

”Majoritatea se ferește. E ceva pe conceptul că fac mușchii prea mari, că nu voi mai fi feminină. Doamnelor, este aproape imposibil să facem mușchii prea mari noi, ca femei, deoarece avem un cu totul alt profil hormonal decât al bărbaților. Iar ceea ce vedem la fetele musculoase pe Instagram acolo este muncă și e vorba de un cu totul alt nivel de sport. 

Însă, ridicatul de greutăți are un impact hormonal extraordinar de bun și este recomandat în special femeilor care trec de 30 de ani pentru că începi să pierzi din masa musculară odată cu trecerea timpului. Și atunci tu trebuie să-ți întreții masa musculară ca să ții metabolismul sus ca acest impact hormonal să fie benefic și implicit, pentru că este vorba de frumusețea pielii, pielea ta să arate bine”, afirmă Adina Hugeanu Hallas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel