Care tipuri de exerciții nu ar trebui să le evite femeile. Au impact hormonal extraordinar
06 oct, 21:30
Unele femei evită ridicarea de greutăți din varii motive. Realizatoarea TV Adina Hugeanu Hallas spune că acest tip de exerciții are un impact hormonal extraordinar pentru femeile peste 30 de ani.
Forța musculară
EXCLUSIV

Antrenamentul cu greutăți este un tip de exerciții fizice de care o parte dintre reprezentantele sexului frumos le evită.

”Majoritatea se ferește. E ceva pe conceptul că fac mușchii prea mari, că nu voi mai fi feminină. Doamnelor, este aproape imposibil să facem mușchii prea mari noi, ca femei, deoarece avem un cu totul alt profil hormonal decât al bărbaților. Iar ceea ce vedem la fetele musculoase pe Instagram acolo este muncă și e vorba de un cu totul alt nivel de sport. 

Însă, ridicatul de greutăți are un impact hormonal extraordinar de bun și este recomandat în special femeilor care trec de 30 de ani pentru că începi să pierzi din masa musculară odată cu trecerea timpului. Și atunci tu trebuie să-ți întreții masa musculară ca să ții metabolismul sus ca acest impact hormonal să fie benefic și implicit, pentru că este vorba de frumusețea pielii, pielea ta să arate bine”, afirmă Adina Hugeanu Hallas.


Ştiri Recomandate

Ședința de Guvern
BREAKING NEWS
Medic
BREAKING NEWS
Sistemul de penalizare pentru medicii de familie, cum va fi modificat. Ultima informație de la Guvern
PARACETAMOLUM + CODEINUM - prospect
PARACETAMOLUM + DICLOFENACUM - prospect
Gătitul pe foc de lemne, periculos. Recomandările experților


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri